Menu

Hawaiian Lomi Lomi Massagekurs Stockholm 3-5 Maj

Blandat

RIMBO, Privat kurslokal inkl boende & måltider
fredag, 3 maj 2024 kl:09:00

Ackrediterad Lomi Lomi Massagekurs - Utbildning och Hälsoretreat
Vill du lära dig den antika konsten av hawaiiansk Lomi Lomi-massage? Delta i vår Lomi Lomi-massagekurs i Rimbo, Stockholm, belägen vid en vacker sjö bara en timme från Stockholm och Uppsala. Oavsett om du vill förbättra din nuvarande massagepraxis, förmedla en djupare andlig närhet med dina kunder eller utforska en ny karriärväg, erbjuder Lomi Lomi-massage en djupt läkande upplevelse. Kursen ger dig kraften att bli den bästa versionen av dig själv, självförtroendet och färdigheterna att skapa en helig, inre läkningsplats för dina kunder. Bli en källa av läkning och styrka med vår Lomi Lomi-massageutbildning och hälsoretreat i Rimbo, Stockholm. Det är dags att ta nästa steg i din resa och upptäcka magin med Lomi Lomi-massage!Vi kommer från Australien för att lära ut Hawaiiskt Breathwork
Jen Bartnett, grundaren av Nalu Breathwork och Nalu Massage Training, inledde sin resa för över 25 år sedan i Storbritannien, där hon blev en klinisk aromaterapeut och reflexolog. 
Jen upplevde den förvandlande kraften i Breathwork på Maui, Hawaii, under sina studier i Hawaiian Lomi Lomi massage och healing. Denna oväntade och glädjande upplevelse drev Jen från ett årtionde av sorg till en tillstånd av frihet, tillfredsställelse och glädje. 
Kort därefter flyttade Jen till Australien, där hon startade NALU Massage Training & Breathwork, och har lett åtaliga grupper i både Lomi Lomi Massage och Breathwork.
Vad kan jag göra efter utbildningen inom Lomi Lomi-massage?
Med en Lomi Lomi-massageutbildning kan man utföra Lomi Lomi-massage på kunder för att främja deras fysiska, emotionella och andliga välbefinnande. Utbildningen ger dig färdigheter och kunskaper för att utföra denna specifika typ av massage, som är känd för sina flytande rörelser och holistiska tillvägagångssätt. Du kan arbeta som en certifierad Lomi Lomi-massageterapeut i spa, hälsocenter, wellnessresorter eller starta din egen massagverksamhet. Utbildningen kan också vara en del av en bredare karriär inom massage och hälsa, där du kan kombinera Lomi Lomi-tekniker med andra massagemetoder och terapier för att skräddarsy behandlingar för dina kunder.
Så, kom och utbilda dig hos oss i den vackra sjösidan i Rimbo, Stockholms landsbygd, Sverige, och låt oss ge oss ut på detta otroliga äventyr tillsammans!Läs mer på vår hemsida: LOMI LOMI-MASSAGEKURS STOCKHOLM 3-5 Maj - NALU MASSAGE TRAINING
Boka plats nu! Vi tar max 15 deltagare.
Observera att utbildningen till största del hålls på engelska, men svenskt kursmateriell innd tillgängligt.
Denna kurs och retreat markerar vår första utbildning i Sverige, och vi har även vår assistent Mimmi Ebbersten, som är svensk för er som inte kan prata engelska så väl.
Är du intresserad av att lära dig av Breathwork? Helgen innan Lomi Lomi-kursen håller vi utbildning i Breathwork/andningsarbete. Se våra kurser för mer information.

Datum / Tid

fredag, 3 maj 2024 kl: 09:00

Plats

RIMBO, Privat kurslokal inkl boende & måltider

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

4900

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad