Menu

Kaffe och Jazz - möt Meta Roos och Jan Ottesen

Blandat

RIMBO, Rimbo Kulturscen
söndag, 12 mars 2023 kl:15:00

Rimbo Arrangörsförening bjuder in till Kaffe och Jazz där den närproducerade trion Route 77 möter Meta Roos och Jan Ottesen
Under kvällen kommer du få möjlighet njuta av jazz, äta något gott och umgås med vänner. Välkommen till Rimbo Kulturscen Opalen!
Meta Roos är nog den svängigaste Dalkullan med en bredd som få artister. Hon gillar mångsidigheten i sitt liv som artist. Ni kunde höra henne i ledtemat från Lejonkungen ”En värld fullav liv”. Har gjort en kritikerrosad cd med material från Ella Fitzgeralds låtskatt ”Meta sings Ella” I utlåtandet från Monica Zetterlunds stipendiet kan man läsa”Meta Roos har genom åren förnöjt publiken på jazz och underhållningsscener. ”Denna genuina dalkulla övertygar i allt hon tar sig för. Hennes otroligt fina röst tillsammans med härlig timing och uppfattning gör oss i publiken andlösa”
Hon har även erhållit Ulla Billqvist och Anita O ?Day- priset. 2018 fick hon Jan
Johanssons stipendium. I flera år har hon spelat revy med Peter Flack och gör huvudrollen som Brus Britta i ett utav Rune Lindströms Dalaspel ”Sagan om den underbara pälsen”
Jan Ottesen Gitarr:
Född i Ludvika. Studerat i Göteborg och Los Angeles. Arbetar som frilance-musiker sedan 1981. Har jobbat med många av Sveriges mest kända artister och musiker. Putte Wickman, Galenskaparna och Meta Roos ständige gitarrist. Kallar sig själv Jazzmusiker men har erfarenheter i olika genrer. Är en hejare på att fiska Gös. 7 kg den tyngsta!
Den närproducerade gruppen Route77 består av jazzpianisten Daniel Tilling, cellisten och sångerskan Emeli Jeremias och världsbasisten Daniel Wejdin. Dessa tre finner vi längs med väg 77 som löper mellan Norrtälje och Rimbo. Det är tre musiker med olika erfarenheter och genrer i bagaget men som delar glädjen i att öppna öronen och sätta spaden i jorden på jakt efter nya klangvärldar. https://www.trostlosaproductions.org/route77

Datum / Tid

söndag, 12 mars 2023 kl: 15:00

Plats

RIMBO, Rimbo Kulturscen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

50kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad