Menu

Rättviksparken - Eva Eastwood, Johnny Horsepower, Gottfrid Krantz M Fl

Blandat

RÄTTVIK, Rättviksparken
måndag, 1 augusti 2022 kl:21:01

När var du senast på en konsert med Johnny Cash?

Upplev hans odödliga klassiker så ärligt och autentiskt som det bara går. Johnny Horsepower från Danmark är en av nordens ledande Johnny Cash tolkare.

Med utgångspunkt i den traditionella sättningen och uttrycket från 50-talet så tolkar bandet Johnny Cash flertalet musikaliska pärlor från hans enorma låtskatt. Upplev t e x hits som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin och många, många fler.

Johnny Horsepower har sin bas i Köpenhamn och har turnerat i hela Europa. De spelade bl a som förakt till Stray Cats när dessa var i Falun för ett antal år sedan. De är kända för sitt inlevelsefulla scenframträdande och en intensiv stämning. Denna kväll är ett absolut måste för Johnny Cash och countryfans. Det här är det närmaste du kommer en konsert med ”The Man in Black”
Classic Car Weeks otroligt populära långkörare Eva Eastwood började sin karriär i parken sådär år 2000. Sedan dess har Rättviksveckan 31 och Eva följts åt genom hennes karriär till ett välkänt och respekterat namn inte bara i Sverige utan även utomlands.Bland annat är hon invald i Rockabilly Hall of Fame i Jackson TN USA. 2022 är hon äntligen tillbaka på Sparbanksscenen med sitt band The Major Keys. Jan Östlund kontrabas, Chris Bergström gitarr, Jonas Wilson Stoltz piano och Adam Eastwood på trummor.

Exklusivt för kvällen kommer bandet att leverera alla svenska hits som är dem som har fått hela raggar bilburna Sverige att sjunga med. Gammal som ung. Låtar som En ny stil i stan, Allting om Kjell. Farfars 50-tal och Lyckost är smått nutida klassiker men låter och känns som om tiden vridits tillbaka till 50-talet. Evas klassiska måndag som utan tvivel har blivit ”hennes kväll” i parken passar både ung som gammal och alla där emellan.

Gottfrid Krantz blev fyra i IDOL 2019 efter att hans ösiga rock and roll gått rakt igenom rutan.
- Kan man ha en raggare i IDOL frågade juryn Gottfrid i första avsnittet?
- Det är mitt jobb att sälja in det här nu, svarade han och som han gjorde det!
Tack vare era röster nådde han en fjärdeplats och för många av bilentusiasterna var han vinnaren 2019.

Gottfrid har spelat på CCW i många år. Tillsammans med storebror Alfred, storasyster Ellen och farsan Lars-Åke Krantz rockade de Saloonen under namnet Krantz & Krantz
Till CCW 2022 mönstrar han in på stora Sparbanksscenen med de gamla favoriterna, musikerna från Krantz&Krantz.
-Jag vill ha det så när jag kommer till Classic Car Week, säger han.

Räkna med gasen i botten från första ackordet när Gottfrid varvar gamla godingar med nyaste nytt från sina releaser.
I saloonen spelar även vinnarna av Classic Car Week Music Challenge 2022.

Datum / Tid

måndag, 1 augusti 2022 kl: 21:01

Plats

RÄTTVIK, Rättviksparken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad