Menu

I Förlångtbortaland - Carl-Einar Häckner

Blandat

SÄTER, Biosalongen
fredag, 23 september 2022 kl:19:00

Rek. från 10år
Vi har trollkonstnärer, komiker, musiker, varietéartister och så har vi Carl-Einar Häckner, som är allt på samma gång. Genom tidlöst trolleri, visor, dråplig humor får vi följa med på en resa till ”Förlångtbortaland”. Berättelsen tar avstamp i farmors vardagsrum och en borttrollad ramlösa-kapsyl som Carl-Einar fortfarande letar efter.
”Den här föreställningen handlar om drömmar, tror jag. Jag sov när jag skrev den. Dramaturgin är som i en dröm. Tankarna kröker kring hörnhusen står snett i en dal. Drömmen jag en gång hade har blivit en hägring i öknen vid en sjö. Kommer jag bara dit ska jag släcka min törst…”
Så börjar det. Trolleri, frågor och undringar vid ett tandläkarbesök hela tiden håller jag humorn i handen på resan. Mirakler avlöser varandra med spontana infall i en dialog med publiken. Publikkontakten är hela tiden med i pauserna.
Hoppas vi ses på min sommar- och höstturné. Det blir alltid vansinne. Svärtan smyger sig in här och där blir till humor. Drömmens oförutsägbarhet är en ledstjärna. Föreställningen har redan ett eget liv. Ni är med mig nu.
Carl-Einar Häckner
I pausen finns fika, förtäring och dryck att köpa i cafét.

Datum / Tid

fredag, 23 september 2022 kl: 19:00

Plats

SÄTER, Biosalongen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

280kr - 320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad