Menu

Anders Ekborg - En stilla jul 2022

Blandat

SALA, Kristina kyrka
onsdag, 21 december 2022 kl:19:00

En stilla jul som föddes av och med en av Sveriges mest framstående sångare Anders Ekborg, är en folkkär konserttradition sedan 2010.
 
Efter ett längre pandemiuppehåll är Anders Ekborg återigen äntligen aktuell med succén EN STILLA JUL.  
Tillsammans med de lyhörda musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Atida Stahlhammer tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag av Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.
 
Anders har dessutom i år bjudit med en av våra mest folkkära musikalstjärnor Gunilla Backman som kommer gästa i vissa städer.


Ledsagare gratis entré.
För information om bokning av rullstolsplatser och ledsagarplatser kontakta oss via mail ida@monarch.se eller telefon 073-54 11 632 vardagar 09:00-12:00.
 
Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/
 
EN STILLA jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

Datum / Tid

onsdag, 21 december 2022 kl: 19:00

Plats

SALA, Kristina kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad