Menu

Bolaget Live: Mimikry

Blandat

SANDVIKEN, Restaurang Bolaget - Kulturcentrum
fredag, 12 maj 2023 kl:19:00

Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Mimikrys musik har streamats flera miljoner gånger över hela världen.   
 
De senare åren har Sveriges punkigaste rockare släppt albumet “Grit” där t ex covern på Timbuktus ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” tillsammans med Martin Westerstrand (LOK, Lillasyster) blev en viral hit. Dubbelalbumet “Splitter” kom ut med en singel per månad både digitalt och på vinylsingel mitt i pandemin och gjorde att bandet även var aktuella när de flesta andra fick pausa.  
 
Låtarna “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?” och den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är låtar (med videos) som sticker ut från albumet.

Låten “Ni är så jävla dumma i huvet” blev dessutom en viral hit i en annan variant när Mimikryvännen Nomy släppte en cover på låten. I samma veva släppte Mimikry också låten ”Matilda kom hem” vilket är en cover på Nomys låt ”I love you Diane”. Ett roligt samarbete man kanske får se mer av i framtiden.  
 
Mimikry består av
Hjalle Östman, sång
Mia Mästerbo, bas/sång
Anders Brandström, gitarr/sång
Johan Åsberg, gitarr
Jonas ”Heavy” Stentäpp, trummor 
 
Support: Gubbjävlar
Vårt lokala punkband från Sandviken.
 
Dörrarna öppnas kl. 19:00. Konserten börjar kl 21.00. 
Förbeställ er mat samtidigt som ni bokar entrebiljetter. 
 
Åldersgräns: 18 år

Datum / Tid

fredag, 12 maj 2023 kl: 19:00

Plats

SANDVIKEN, Restaurang Bolaget - Kulturcentrum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad