Menu

Christian Kjellvander

Blandat

SKARA, Vedens Lustgård
fredag, 31 mars 2023 kl:18:00

Det var en gång fem vintertrötta och rastlösa kusiner som alla längtade efter sommaren. Fem kusiner som efter sommaren gått i ide men som sakta började vakna till liv när rastlösheten gjorde sig påmind. En kall vinterkväll möttes de i Sibbarp när den ene kusinen plötsligt frågade om de skulle kroka arm. Man brukar säga att allt börjar med ett tomt papper, men för oss började det med en tom lada som vi nu vill fylla tillsammans med dig. 
 
Det blir grymma konserter, lokala förband, Vedens pizzabuffe, närproducerade drycker och en jädra go stämning - helt utan kônstigheter, precis som vanligt!
 
 
CHRISTIAN KJELLVANDER
Christian Kjellvander har i många år varit en av våra främsta inhemska förvaltare av americana- och singer-songwritertraditionen, som soloartist eller med tidigare konstellationer som Loosegoats och Songs of Soil. En längre tid och i synnerhet på senare släpp har han alltmer rört sig mot en såväl friare som mörkare sorts rock som bygger mindre på konventionella låtstrukturer och hellre utforskar olika stämningslandskap, inte minst togs detta till sin spets på Tonbruket-samarbetet Doom Country i början av 2020 som möttes av jublande kritiker och som fick Nöjesguiden att utbrista ”ett sant mästerverk”.




PRAKTISK INFORMATION
 
Tider
18:00 Öppnar entren och vi börjar servera pizzabuffen
20:00 Lokalproducerad support
21:00 Huvudakten går på scenen
23:00 Dessertpizza
00:00 Stänger vi och bommar igen
 
Observera att tiderna när banden går på scenen är cirka-tider.
 
Åldersgräns
18 år eftersom det kan bli en del stök och brôt i ladan. 
 
Mat
I biljettpriset ingår en pizzabuffe som serveras mellan 18:00-21:00. Vid 23:00 kör vi en andra omgång med allas favorit - dessertpizza, givetvis också inkluderad i biljettpriset. 
 
Specialkost
Vi kan lösa laktosfritt och glutenfritt. Bra att veta är dock att de virvlar runt en hel del mjöl i lokalen och de glutenfria pizzorna bakas i samma ugn som övriga pizzor. Självklart finns även vegetariska och veganskt alternativ. 
 
Dryck
Vi har en bar som serverar allt från lokalproducerad must till öl och naturviner. Några av våra leverantörer kommer troligtvis göra gästspel under kvällen.
 
Sitta eller stå?
Vid vår matservering finns det ett ytterst begränsatantal sittplatser men framför scenen är det ståplats som gäller.


Christian Kjellvander
2024-05-04 19:00:00
Göteborg, Pustervik



Christian Kjellvander
2024-06-16 16:00:00
Blandat, NYKÖPING, Fåfängans Trädgårdscafe



Christian Kjellvander
2024-08-01 19:30:00
Stockholm, Ekermanska Malmgården

Datum / Tid

fredag, 31 mars 2023 kl: 18:00

Plats

SKARA, Vedens Lustgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

555kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad