Menu

Elvis, Orbison & I - Karl o Kristinas Trädgård

Blandat

SKARPNÄCK, Karl o Kristinas Trädgård
lördag, 8 juli 2023 kl:18:30

Elvis, Orbison & I!
En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez (USA) egna reportoar!

En fantastisk musikkväll i på Karl o Kristinas Trädgård lördagen den 8 juli kl 18.30 (dörrarna och serveringen öppnar kl 17.00).
 
Joel Nunez
I 18 månader jobbade jag som underhållare på kryssningsfartyg i Karibien, där jag en dag träffade ett svenskt par som bjöd in mig till Skellefteå för att sjunga Elvis, Roy Orbinson och 50-talets största hits. Året var 2014 och planen var att stanna 3 månader, men jag älskar Sverige så jag är kvar här!


2014-2019 utnämnde tidningen Megafonen.nu mig till Norrlands mest bokade artist (850 spelningar på 5 år). Jag älskar verkligen Sverige, jag älskar 50-tals musiken!
 
Elvis, Orbison & I
På den här konserten kommer jag tillsammans med otroligt begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del från Elvis repertoar, och igenkänningsbara melodier från Roy Orbison. Vi varvar musiken med korta berättelser ur mitt egna liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en underbar konsert i 50-tals anda!
 
På gång
Efter massa år i Skellefteå har jag och min familj nyligen flyttat till Stockholm där jag jobbar som artist på eventbolaget Northevent. 2022 var ett hektiskt (och fantastiskt) år för mig. Jag åkte på turne med underbara Sonja Alden, jag fick med mig Doug Seegers och Shirley Clamp på en slutsålt välgörenhetskonsertturne (3500 besökare). Jag släppte musik med Doug Seegers och följde med på hans julturne. Nu är jag aktuell med att släppa ny musik med Shirley Clamp och just i detta nu är jag på turne med superstjärnan Chris Kläfford!

Hoppas just du vill komma och njuta av det goda 50 och 60-talet har att bjuda på!
 
HITTA HIT!
Buss 816 från Gullmarsplan, 10 min hållplats Pungpinan.
T-bana Skogskyrkogården sen promenad 10 min.

Datum / Tid

lördag, 8 juli 2023 kl: 18:30

Plats

SKARPNÄCK, Karl o Kristinas Trädgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

95kr - 195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad