Menu

Grund konsertbiljett: Christian Kjellvander

Blandat

SKÄRHAMN, Nordiska Akvarellmuseet
fredag, 11 november 2022 kl:20:00

Christian Kjellvander är begåvad med en sorts oängslighet och tyngd du bara får av att nöta, nöta och nöta dina färdigheter på vägar, i replokaler och i studior. I många år har han varit en av våra främsta inhemska förvaltare av americana- och singer-songwritertraditionen, både som soloartist och med tidigare konstellationer.
 
På senare tid har Kjellvander alltmer rört sig mot en såväl friare som mörkare rock, som bygger mindre på konventionella låtstrukturer och hellre utforskar olika stämningslandskap. Efter en tre decennier lång karriär omnämns Kjellvander numera jämte mästare som Leonard Cohen och Nick Cave. När han under början av 2020 släppte albumet Doom Country ihop med Tonbruket fick det Nöjesguiden att benämna det som ”ett sant mästerverk”. Hösten samma år släppte han även sin åttonde soloskiva "About love and loving again", som fick ett fint mottagande av kritikerna.
 
Kjellvanders musik har även beskrivits som rakt igenom trollbindande med en unik ton och vi ser fram emot att uppleva magin som Christian Kjellvander för med sig, när han står på Grund-scenen i november 2022!
 
-
Entré: 200 kr
Köp din biljett här

Buss Göteborg-Skärhamn T&R: 100 kr
Se mer information längre ner på denna sida.

Museet har kvällsöppet!
Fri entré mellan kl. 16-20!

Äta?
Kombinera konsert med vällagad mat och god dryck på Vatten Restaurang & Kafé.
Öppettider 11 november:
Restaurang: kl. 11.30-15 + 18-20 / Kafé: kl. 11-22


Boka bord
info@restaurangvatten.se.
-
Information om konsertbuss

Göteborg-Skärhamn T&R
(Tiderna är ungefärliga)
Avgång Clarion Hotel Post, Drottningtorget i Göteborg kl. 17.30
Ankomst Nordiska Akvarellmuseet kl. 18.30
-
Avgång Nordiska Akvarellmuseet kl. 22.00
Ankomst Clarion Hotel Post, Drottningtorget i Göteborg kl. 23.00
_____
 
GÅ PÅ GRUND
 
Grund är ett konsertkoncept producerat av Tjörns kommun och Nordiska Akvarellmuseet. Idén bakom serien har hela tiden varit att erbjuda kvalitativ musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte tillåts stå i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra grund att stå på.
Artister som tidigare har gästat Grund: Kristofer Åström, Maja Francis, Franska Trion, Mattias Alkberg, Sophie Zelmani, José Gonzáles, El Perro Del Mar, Mikael Wiehe, Vasas Flora & Fauna, Jens Lekman, Joel Alme, Frida Hyvönen, Anna Järvinen, Marit Bergman, Hanna Järver, Edda Magnasson och Niki & the Dove

Datum / Tid

fredag, 11 november 2022 kl: 20:00

Plats

SKÄRHAMN, Nordiska Akvarellmuseet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad