Menu

Sjung dig fri - prova på i Stockholm ::: 2 timmars röst-workshop med Anna Björnberg & Fredrik Swahn

Blandat

SOLLENTUNA, Aysehuset
lördag, 20 april 2024 kl:14:00

En sista gång i vår i Stockholm 2 timmar med sång, toning, glädje, frihet, andning, delning, uttryck - en interaktiv röstworkshop, där själen får andas och där kropp och röst blir ett med musik som öppnar oss för livet.

ALLA är välkomna, inga förkunskaper! Vi som coachar och inspirerar varandra är två erfarna, inkännande ledare som håller tryggt space, med både det manliga och kvinnliga energiflödet.
*Fredrik Swahn är utbildad sångpedagog På Kungliga musikhögskolan och har coachat hundratals elever och fått tusentals människor att sjunga som aldrig trodde de skulle våga. Fredrik har även haft huvudroller i 10-talet stora musikalproduktioner i Stockholm som Rent, Hair, West Side story mfl.
*Anna Björnberg har lång erfarenhet från scenen som sångerska i Sverige och turnéliv i Italien. Är utbildad Transformativ coach och inom sorgebearbetning. Har skapat egen metod inom röstterapi. Guidar holistiskt med rösten som verktyg för välmående, genom röstträning och energiarbete.
~~~~~
Röster efter våra 2,5 dagars-Sjung dig fri-retreat i Stjärnsund:
"Kommer hem efter två helt fantastiska dagar i Stjärnsund med Anna Björnberg och Fredrik Swahn. Hade aldrig trott att det var en sådan healing att sjunga framför närvarande människor i ett tryggt space som Fredrik och Anna verkligen skapade med sin närvaro, lekfullhet och proffsighet. Vill du utveckla din röst samtidigt som du vill bli mer mjuk i hjärtat och komma närmare alla delar av dig själv kontakta Fredrik och Anna" 
- Annette Forslund, owner
Change Makers the Movement  
Betala via biljettlänken och du får en möjlighet att välja till en försäkring om du skulle bli sjuk.
~~~~~
"Tillbaka efter två magiska dygn i Stjärnsund där Fredrik Swahn och Anna Björnberg höll ett sångretreat. Att utmana mig själv, läka sår och vara i en galet härlig energi tillsammans med kärleksfulla och fina människor och sången som verktyg har varit helt fantastiskt  Jag tog klivet och vågade sjunga och spela inför andra, något jag ska utmana mig mer inom framöver"
Mattias Franzén

Datum / Tid

lördag, 20 april 2024 kl: 14:00

Plats

SOLLENTUNA, Aysehuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad