Menu

Tensta Gospel Choir sjunger in Julen (kl.19.00)

Blandat

SPÃ…NGA, Tenstakyrkan
lördag, 18 december 2021 kl:18:00

We're back! Sedan starten 1996 har det varit tradition med julkonsert hemma i Tenstakyrkan och i år får ni även möta våran systerkör Tensta's Joyful Noise som öppnar konserten med ett par låtar. Dörrarna öppnar klockan 18.20. Välkomna!
---
Vi är såklart glada att vi under Covid-19 pandemin får möjligheten att arrangera konserter och vi kommer följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för offentlig tillställning inomhus med fler än 100 deltagare. Detta innebär att du som konsertbesökare behöver uppvisa Vaccinationsbevis tillsammans med din konsertbiljett vid entrén. Du kan hämta ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se Du som är under 18 år behöver inte visa upp vaccinationsbevis. I övrigt uppmanar vi er att vara uppmärksamma på symptom och stanna hemma för att minska spridningen av eventuell covid-19.
Vi kan tyvärr inte återbetala redan köpta biljetter.
För mer information, se frågor och svar om vaccinbevis: [Tickster frågor och svar.](https://support.tickster.com/hc/sv/articles/4410290009362-Vanliga-frågor-angående-krav-på-vaccinationsbevis-på-evenemang)

Datum / Tid

lördag, 18 december 2021 kl: 18:00

Plats

SPÃ…NGA, Tenstakyrkan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

20kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad