Menu

Nassim

Blandat

STENUNGSUND, Kulturhuset, Fregatten
fredag, 3 februari 2023 kl:19:00

Nassim överraskar både skådespelare och publik!
Kom och se Louise Ryme kasta kontrollbehovet över bord och spela en pjäs hon aldrig läst manuset till. Denna hyllade pjäs har redan spelats över 400 gånger runtom i världen och nu kommer den till Stenungsund! Varje kväll den spelas är det en ny skådespelare som på scenen får öppna kuvertet med ett manus hen aldrig läst förrän nu.
Det blir en nervkittlande, inspirerande och berörande kväll med förbluffande element och möten som varken skådespelaren eller publiken kan föreställa sig i förväg.
Bianca Kronlöf är en annan av skådespelarna som spelar pjäsen (i Uppsala) och hon säger så här inför sitt scenäventyr i Sveriges Radio P4 Extra: "Det här är det sjukaste man kan göra som skådespelare. Jag vet ingenting. När jag går upp på scenen kommer det bara att finnas ett manus på scen. Men det är ju så här teater ska vara! Det händer här och nu - bara här, just nu."
Pjäsen är skriven av den iranske dramatikern Nassim Soleimanpour, som nu lever i exil i Berlin. Under ett decennium har han överraskat och förtrollat publik och skådespelare med sina verk.
Nassim är ett gästspel från Bush Theatre och Nassim Soleimanpourproduction.
Nassim beställdes och producerades ursprungligen av Bush Theatre och hade världspremiär på Bush Theatre, London, den 25 juli 2017.
Medverkande
Louise Ryme. Hon gjorde skådespelardebut som Sally Bowles i Cabaret på Helsingborgs stadsteater och har sedan dess spelat teater i hela Sverige och syns i TV-serier som Clark, Morden i Sandhamn eller Den osannolika mördaren.

Datum / Tid

fredag, 3 februari 2023 kl: 19:00

Plats

STENUNGSUND, Kulturhuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad