Menu

Caroline af Ugglas i Smedjan i Stjärnsund

Blandat

STJÄRNSUND, Smedjan Stjärnsund
onsdag, 19 juli 2023 kl:19:00

Caroline af Ugglas har varit i utsålda Smedjan förut och lockat så många människor att sjunga - Hon har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Hennes meritlista har vuxit sig lång genom åren och innefattar ett flertal grammisnomineringar och internationella framgångar, egna konstutställningar, en karriär som körledare och sångpedagog. Hon driver konceptet ”Kör för alla” och är dessutom skodesigner.  Caroline af Ugglas, må ha släppt två album redan i slutet av 90-talet, men det var först med sin medverkan i Melodifestivalen 2007 som hon tog steget in i folkligheten. Tro på dig hamnade på en sjätteplats i deltävlingen och lyckades inte ta sig till final, men trots det blev låten en radiohit och Caroline blev allt mer välkänd. Desto bättre gick det 2009 med Snälla, snälla, som efter en sväng till Andra chansen lyckades komma till final och till slut kom tvåa efter Malena Ernmans vinnarlåt.  Caroline af Ugglas har också tävlat i På spåret tillsammans med Göran Hägg, och duon vann hela säsongen 2007. 2008 var Caroline af Ugglas, som själv leder en ”Alla kan sjunga”-kör, skaparen bakom tv-konceptet Körslaget, som blev ett populärt tv- program i TV4, och sedan såldes vidare till USA. Efter succen med hennes tidigare album "Joplin på svenska" som nådde guldstatus i Sverige med över 25 000 sålda exemplar fick Caroline blodad tand och har fortsatt att skriva texter på svenska. 
 
Meny:::: Dalapirog med karibisk touch serveras med en somrig sallad och krämig kall sås med inslag av mango. Finns både vegansk och med kött :::: Dalapytt med rödbetor gjord på lokala råvaror. Finns både vegansk och med kött.
 
Insläpp för showgäster utan matbokning från 18.30 - onumrerat bakre halvan av den underbara rustika smedjan. Dryck, fika och snacks finns att köpa i Smedjan. Enklare mat i pausen. Då mycket begränsade bordsmöjligheter. Showstart av huvudartisten 19.00 - 19.15. ca 2ggr 40 min med ca 20 min paus!
 
18.00 - Alla matgäster sitter allra längst fram mot scenen och är välkomna för sin enkla, välsmakande, hemlagade dalapirogmeny eller dalapytt (veg. finns) från vår fantastiska Mikaela från Hedemora och hennes mysiga foodtruck, finns precis utanför entren. Köper du matbiljett får du bästa platserna. Glöm inte ange eventuella allergier i bokningen. Dryck tillkommer. Ev frågor om maten hänvisas till Mikaela 070-713 74 39
 
Tack vare Mikaelas foodtruckservering kan vi erbjuda vin och öl i år igen. Rökning sker utanför alkoholavspärrningarna - Tack!
Smedjan är under tak och har enklare stolar för showgäster eller bänkar vid borsdplatserna. Kan blir kö vid insläpp, ta gärna med en stol att sitta på utanför.
 
Parkeringsavgifts donation går till Bygdebolaget som ägs av Stjärnsunds alla föreningar, för att kunna, driva, underhålla Smedjan och fortsätta att utveckla den och Stjärnsund.

Datum / Tid

onsdag, 19 juli 2023 kl: 19:00

Plats

STJÄRNSUND, Smedjan Stjärnsund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 445kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad