Menu

Ebbot i Smedjan i Stjärnsund

Blandat

STJÄRNSUND, Smedjan Stjärnsund
tisdag, 18 juli 2023 kl:19:00

Observera nytt datum! Evenemanget är flyttat från den 20/7 till den 18/7. Köpt biljett till den 20/7 gäller för den 18/7. 
Artisten Ebbot Lundberg, innovativ frontfigur i det legendariska bandet Union Carbide Production och världsberömda The Soundtrack of Our Lives, som skördade stora framgångar både i Sverige och internationellt i slutet av 90-talettalet och början av 00-talet. The Soundtrack of Our Lives återförenas i sommar med tre konserter. Ebbot har släppt ett par hyllade soloalbum samt samarbetat med andra artister och inom den svenska och internationella musikscenen. Med en stor röst, karisma och ett särpräglat uttryck hör Ebbot till våra mest unika entertainers.
 
Meny:::: Dalapirog med karibisk touch serveras med en somrig sallad och krämig kall sås med inslag av mango. Finns både vegansk och med kött :::: Dalapytt med rödbetor gjord på lokala råvaror. Finns både vegansk och med kött.
 
Insläpp för showgäster från 18.30 - onumrerat bakre halvan av den underbara rustika smedjan. Dryck, fika och snacks finns att köpa i Smedjan. Enklare mat i pausen. Då mycket begränsade bordsmöjligheter. Showstart av huvudartisten 19.00 - 19.15. ca 2ggr 40 min med ca 20 min paus!
 
18.00 - Alla bordsgäster sitter allra längst fram mot scenen och är välkomna. Öl och vin serveras och maten från Mikaelas mysiga foodtruck i anslutning till entren.
 
Smedjan är under tak och har enklare stolar för showgäster eller bänkar vid borsdplatserna. Kan blir kö vid insläpp, ta gärna med en stol att sitta på utanför.
 
Parkeringsavgifts donation går till Bygdebolaget som ägs av Stjärnsunds alla föreningar, för att kunna, driva, underhålla Smedjan och fortsätta att utveckla den och Stjärnsund.

Datum / Tid

tisdag, 18 juli 2023 kl: 19:00

Plats

STJÄRNSUND, Smedjan Stjärnsund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 445kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad