Menu

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

Blandat

STRÖMSTAD, Strömstad Gymnasium
söndag, 17 december 2023 kl:14:00

Succéerna med Babblarnas musikaler och närmare 900 spelade föreställningar fortsätter nu med en ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel”. 
En färgglad, bubblig, interaktiv och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik - och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans. 
Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattis-låt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Rekommenderad ålder:?2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.  
Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet och oavsett ålder. 
 
Föreställningens längd: ca 45 minuter utan paus
Arrangör: Mys Artisteri AB www.babblarna.se/live
 

Datum / Tid

söndag, 17 december 2023 kl: 14:00

Plats

STRÖMSTAD, Strömstad Gymnasium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225kr - 245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad