Menu

Fröken Elvis & Giganterna

Blandat

SÄFFLE,
fredag, 22 april 2022 kl:17:30

Fröken Elvis är tillbaka med ny skiva OCH ny föreställning! Med värme, humor, lite allvar en jädra massa instrument som blivit Fröken Elvis signum. De har slagit publikrekord och spelat för utsålda hus över hela Sverige.
Fröken Elvis har den här gången adderat svnsk text till musik av klassiska tonsättare, men det utan att det på något sätt blir stramt eller högtidligt. Nej, glatt Chopin på sked och gaffel, och Beethovens Fûr Elise får minst sagt ny kostym i en typ av up tempo klezmer-variant framförd med för banet sedvanlig värme och humor. Självklart får också giganternas gigant, Elvis, plats.

Humor, lite allvar, stämsång och en jädra massa instrument har blivit Fröken Elvis signum. Liksom på deras första album, ”Elvis på svenska, har det till originalmusiken i nyskrivna arrangemang adderats nya texter på svenska. Föreställningen ELVIS PÅ SVENSKA hade premiär 2015 och spelades för utsålda hus över hela landet i flera år.

FRÖKEN ELVIS & GIGANTERNA bjuder på nytt, men också en hel del välbekant när bandet blandar Bach, Mozart och Elvis med helt egenskrivna låtar, där småstadsromantik och knäckebrödssmulor av svenskt vemod smyger sig in.


Fröken Elvis är:
Camilla Fritzen – Leadsång, manus, översättning
Maria Olsson – trumset, slagverk
Sanna Andersson – Bas, gitarr, munspel, piano, körsång
Josefin Berge – gitarr, mandolin, kör
Lisa Bodelius – bas, trombon, piano, körsång, översättning

Datum: 22 april 2022
Tid: kl 19.30
Plats: Medis stora scen
Längd: ca 2 tim inkl paus
Arrangör: ER-Musik

Du bokar dina biljetter här på ticketmaster.se eller på Medis biljettkontor. För att boka handikapplats så kontakta biljettkontoret på tel.nr 0533-681600.

Datum / Tid

fredag, 22 april 2022 kl: 17:30

Plats

SÄFFLE,

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad