Menu

Stand-Up Comedy Med Messiah Hallberg, Johanna Wigell Och Taer

Blandat

SÄLEN, Cirkus
fredag, 7 januari 2022 kl:20:00

Messiah Hallberg är en av Sveriges starkaste profiler inom stand up. Hösten 2017 var han ute med sin första solo turne. Samma år korades han till årets manliga komiker på svenska standupgalan. När man inte ser Messiah på scenen hittar man han i TV rutan. Han har medverkat i bland annat Lets Dance och Roast på Berns. Just nu är han aktuell med en ny solo turne Scener ut ett äktenskap

Han är bättre än någonsin och har precis vart ute med sin andra solo turen scener ur ett äktenskap runt om hela Sverige. 2017 tog han hem årets manliga komiker och har sedan dess bara fortsatt leverera. Vi pratar förstås om ingen annan än Messiah Hallberg. När man inte ser Messiah på scenen hittar man han i TV rutan. Där han bland annat medverkat i Lets Dance och Roast på Berns.

Johanna Wagrell är en väletablerad stand upare som man känner igen från både Parlamentet och släng dig i brunnen. Hon har turnerat runt i hela Sverige flertalet gånger och känner sig som hemma både på RAWs scen och Norra Brunn. 2014 drog Johannas raket karriär ingång med at vinna Amelia Comedy Queen och sedan dess har det bara fortsatt framåt. Hon är just nu aktuell i poden Vad blir det för mord tillsammans med Elinor Svensson.

Taher Limane Är en rising stand up -star från Mölndal (GBG)

Hans avslappnade stil & skämt om säljyrket, föräldraskap & tunisiska rötter får hela publiken att skratta. Taher har framtiden för sig och har hittat helt rätt med sin stand up.

Med Taher får ni en underhållande kväll ni sent skall glömma.

Åldersgräns: 18
Okej för yngre i målsmans sällskap.

Insläpp: 20:00

Datum / Tid

fredag, 7 januari 2022 kl: 20:00

Plats

SÄLEN, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad