Menu

Noexcuse Festival

Blandat

SÄTILA, Camp Lygnevi
fredag, 26 juli 2024 kl:13:00

Häng med på årets mest episka festival! NoExcuse festivalen är här och vi är redo att fira musiken tillsammans med er alla. Vårt uppdrag är enkelt - att ge er den mest ojämställda metalupplevelsen någonsin med endast kvinnliga frontfigurer!
NoExcuse festival är stället där hårdrockare samlas för att hylla musiken som får våra hjärtan att slå fortare. Vi har noggrant handplockat en fantastisk lineup och vi kan garantera att de kommer att leverera energi och kraft som får er att tappa andan. Allt från punk, death, metal, rock och mer därtill
Festivalen äger rum den 26-27 juli 2024 på den magiska platsen Camp Lygnevi. Omgiven av fantastiska vyer och naturens skönhet kommer du att vara på den ultimata platsen för att uppleva den ultimata festivalen. Och med biljetter som börjar från endast 1 000 SEK så är det verkligen värt priset för två dagar med obegränsad musik och nöjen.
Släpp loss ditt inre metalmonster och bli en del av denna musikaliska resa, den första i Sverige. Oavsett om du är en hardcore-fan eller ny i genren, är NoExcuse festivalen den perfekta platsen att förverkliga dina metaldrömmar. Förvänta dig en otrolig atmosfär där musiken går genom ådrorna och gemenskapen blir större än något annat.
Så varför vänta? Köp dina biljetter nu och låt oss skapa minnen som varar för evigt. NoExcuse festival, vi ses där! m/


Noexcuse Festival
2024-07-26 14:00:00
Blandat, SÄTILA, Camp Lygnevi

Datum / Tid

fredag, 26 juli 2024 kl: 13:00

Plats

SÄTILA, Camp Lygnevi

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

995

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad