Menu

Bonafide

Blandat

SÖDERHAMN, Söderhamns Teater
fredag, 14 april 2023 kl:20:00

Bonafide bildades av sångaren och gitarristen Pontus Snibb i Malmö 2006. Deras uppdrag stod tidigt klart: att spela hårdrock som den ska spelas: trogen sina rötter i den elektriska bluesen och tidiga R&B.
2007 släppte Bonafide debuten Bonafide, och blev direkt upplockade på konserter med Deep Purple, Europe, Status Quo, Y&T, LA Guns, The Quireboys på mängder av arenor och teatrar. Uppföljaren Something’s Dripping placerade sig på Svenska Albumlistan, över namn som Ace Frehley och Megadeath. Deras låt Fill Your Head With Rock utsågs av Classic Rock Magazine till en av årets bästa låtar 2011, och de har gång på gång hyllats för sin omisskänneliga energi och sound bandet levererar på scen. 6 album och otaliga turneer senare är mer aktuella än någonsin. De har släppt en egen öl (lagern ”Fill Your Head”) i samarbete med Wessinge Bryggerihus, och i år släpper de ett nytt album! Än en gång har bandet jobbat med demonproducenten Chips Kiesbye (Hellacopters, Sahara Hotnights, Sator), och precis som bandets mest hyllade skiva Somethings Dripping är den inspelad i Music-a-Matic i Göteborg med Henryk Lipp bakom spakarna.
Under sommar och tidig höst turnerar några av bandets medlemmar med bandet Mustasch, vilket visar på stor nyfikenhet, mycket energi och en omättat hunger efter att få spela ännu mer live!!!
Under 2023 släpps bandet sjunde album ”Are You Listening”
Det är helt är fullständigt omöjligt att inte ryckas med av bandets oemotståndliga musik och starka liveshow!

Datum / Tid

fredag, 14 april 2023 kl: 20:00

Plats

SÖDERHAMN, Söderhamns Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad