Menu

Licensierad Gruppträningsinstruktör I Naturen

Blandat

SÖDERKÖPING, Vikbolandet
onsdag, 15 maj 2024 kl:08:30

Bli certifierad utomhusinstruktör 2 dagar
Vi hjälper dig med ditt nästa steg i skogens träningslokaler. På vår grundkurs får du över 200 övningar, olika upplägg och verktyg för att sätta ihop och leda roliga pass i naturen som passar alla nivåer.
Mål
Efter avslutad utbildning är du kvalificerad att själv sätta samman träningspass och leda träning ute i naturens lokaler. Du lär dig också hur du gör detta på ett lustfyllt sätt, både med energigivande naturupplevelser och en positiv och stärkande gemenskap. Träningen anpassas efter individ, terräng och väder.
Utöver de allmänna kursmålen, ger kursen dig följande kunskaper:
Uppvärmningsövningar på naturliga golv.Konditionsövningar i olika terräng.Styrkeövningar med natur och kropp som redskap.Balansövningar på bästa golvet.Mobilitetsövningar med naturen som lokal.Singel-, par- och gruppövningar.Lekfulla övningar som ofta bidrar på ett positivt sätt till stämningen och gemenskapen.Anpassade övningar för deltagarnas olika förutsättningar.Upplägg av pass anpassade efter väder och natur.Teori och praktik om kroppsposition och teknik.Effektiv kommunikation, visuell förmåga, verbala nyckelord och insikter för vad som förbättrar träningsresultaten och höjer kundmotivationen.Totalt ca 200 övningar (fler om du går 4 dagar) med flertalet variationer.
Förkunskaper
Kursen passar både dig som är van att leda pass och dig som inte gör det idag. Däremot rekommenderar vi att du har en bra grundteknik för att du kunna ta till dig så många övningar på kort tid.Om möjligt rekommenderar vi dig att gå på flera CrossNature-pass innan kursen. Du kommer även få testa ett pass under kursen. Du behöver inte vara vältränad för att gå kursen. Konceptet är gjort för att lätt kunna anpassas till individnivå.
Ingår i prisetCa 16 lärarledda timmar, kursbok (tryckt) och luncher. 
BoendeDetta kurstillfälle är vid vår kursgård "Gladan". Du kan köpa till boende för 350 kr /natt.
Betyg 4,9/5,0 baserat på 105 recensioner, enligt kurser.se:"Kanonbra upplägg, bra material och man hann lära sig massor under dessa dagar. Fantastisk kursledare som verkligen brinner för detta och det märks."Louise Backlund(nov 2022) "Varierat och mycket parövningar. Mina deltagare kommer nu få mindre redskap och mer arbete med egen eller varandras kroppar. Jag har alltid sökt aktiviteter som är utomhus så det här passar mig som hand i handsken."Leif Borgstedt,Banan i Trosa (juni 2022)
Välkommen ut i gänget! /Anna Tergil (fd Adelman), kursledare CrossNature


Licensierad Gruppträningsinstruktör I Naturen
2024-05-24 08:30:00
Stockholm, Ålstensskogen

Datum / Tid

onsdag, 15 maj 2024 kl: 08:30

Plats

SÖDERKÖPING, Vikbolandet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

6990

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad