Menu

Får vi lov - en hyllning till svensk dansbandskultur!

Blandat

SÖLVESBORG, Hörvik-Krokås Bygdegård
tisdag, 4 april 2023 kl:19:00

 
Efter succeturne i Jämtland kommer nu den lilla men naggande goda föreställningen Får vi lov, till Blekinge!
En kväll med den gyllene dansbandseran i centrum, när Folkparken var mötesplatsen och där Flamingokvintetten och Thorleifs härskade. Fickplunta och flirt, lite grogg, ragg och bugg på dansbanan - eller på parkeringen.
 
Thomas Deutgen, dansbandsexperten som snurrat Sverige runt sedan 90-talet berättar om dansbandskulturen från förr till nu på sitt roliga och underfundiga sätt.
 
Git Persson, dansbandsdrottningen som numera bor i Blekinge. Dominerade Svensktoppen på 90- och 2000-talet med sitt band Kellys men därefter med såväl Curt-Haagers som Fernandoz. Nu är hon ny sångerska i klassiska Wizex.
 
Patriks Combo - med revykungen, musikern och humoristen Patrik Zackrisson i spetsen. Har roat jämtlänningarna i 30 år. Älskar dansbandsmusiken från förr och har många rävar bakom örat.
 
Tillsammans bjuder alla på en fantastisk föreställning där musiken från dansbandens gyllene 70-tals era står i centrum! Hör hitsen du garanterat minns och en mängd roliga historier om dansbandslivet från förr till nu. FÅR VI LOV att presentera en kväll där det är långt kvar till sista dansen...
 
OBS, fikaservering under paus endast i Olofström, föreställningens längd cirka 90 minuter.

Datum / Tid

tisdag, 4 april 2023 kl: 19:00

Plats

SÖLVESBORG, Hörvik-Krokås Bygdegård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad