Menu

Daniel Norgren | Musikkväll på Kalfjäll

Blandat

TÄNNDALEN, Hamrafjället, Tänndalen
lördag, 3 augusti 2024 kl:19:00

Publiksuccén Musikkväll på Kalfjäll är tillbaka och den 3 augusti får vi besök av Daniel Norgren på Sveriges kanske vackraste musikscen.
Hålltider:
Sittliften öppnar: 16:15
Konserten startar: 19:00
Barn 0-12 går in gratis
Musikkväll på kalfjäll startades 2021 av artistbyrån Jubel i samarbete med Tänndalen och har sedan dess producerat sju konserter och blivit vida omtalad och ett populärt turistmål. Scenen ligger på Hamrafjällets topp och besökarna tar sig dit med sittlift. Scenens backdrop är en magnifik utsikt över fjälltoppar och glaciären Helags.
Daniel Norgren på Tänndalen
Norgrens musik speglar ofta hans djupa koppling till naturen och hans förmåga att fånga intima ögonblick och känslor genom hans texter. Hans föreställningar kännetecknas av en fängslande scennärvaro och en genuin koppling till sin publik.
Daniel Norgren har genom åren byggt upp en hängiven fanskara både i Sverige och internationellt, och fått beröm för sin unika musikstil och liveshower. Hans musik fortsätter att få resonans hos lyssnare som uppskattar hans ärliga och inåtvända inställning till låtskrivande.
Oavsett om han uppträder på scen eller spelar in i studion, har hans distinkta röst och musikalitet etablerat honom som en respekterad artist. Med sitt pågående engagemang för sitt hantverk fortsätter Norgrens karriär att utvecklas, och hans bidrag till musikens och filmens värld visar upp hans kreativa mångsidighet och talang. Oavsett vad vet vi att vi är nära himmelen när deras musik sprids över fjället på nästan 1000 meters höjd och blandas med den storslagna utsikt som bara kalfjället kan erbjuda. Välkomna på en unik upplevelse i Tänndalen!

Datum / Tid

lördag, 3 augusti 2024 kl: 19:00

Plats

TÄNNDALEN, Hamrafjället

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad