Menu

Festen

Blandat

TANUMSHEDE, Vitlycke Centre for Performing Arts
lördag, 27 april 2024 kl:18:00

En hyllning till housedansen och det sinnliga
”Festen är en nytänkande, genreöverskridande föreställning med imponerande dansprestationer och en befriande prestigelöshet.” Barometern, Frida Lindström ”…Viktor Fröjd tillsammans med sina dansare visar hur lek- och glädjefullt det kan vara att dansa.” SVD, Thomas Olsson ”Fröjd fick med varsam hand och bjussiga improvisationer alla att tillslut dansa med.” Danstidningen, Johanna Mork
När Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.
Placerad mitt i verket, tillsammans med sceniska installationer och tre housedansare, blir du en del av Festen – en houseklubb förklädd till föreställning. Till musik av DJ Cheza och med master of cermony Yared får du följa med på en fest du sent ska glömma.
Festen är en hommage till streetdanscommunityt – en kultur som vill bejaka allas olikheter och hyllar dansen som uttrycksmedel. Inspirerad av houseklubbarnas musik, jam och dans skapar Fröjd ett verk fyllt av gemenskap och lust.
Turnerar med Dansnät Sverige våren 2024.
Biljetterbjudande - köp två ordinarie-biljetter för 320 kr. Du tar del av erbjudandet när du bokar minst två biljetter på billetto.se. Gäller senast 20 april.

Datum / Tid

lördag, 27 april 2024 kl: 18:00

Plats

TANUMSHEDE, Vitlycke Centre for Performing Arts

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

99

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad