Menu

Ulf Lundell - Sommarturne 22!

Blandat

TOMELILLA, Kronovalls Vinslott
onsdag, 20 juli 2022 kl:20:00

ULF LUNDELL
Kronovalls Vinslott, Österlen
20 juli 2022
 
20 juli 2022 är det äntligen dags! En konsert vi har längtat efter i flera år. Vi ser fram emot att träffa er alla på vidunderliga Kronovalls Vinslott för en magisk konsertkväll tillsammans. Här kommer värdefull information som vi hoppas ni ger er tid att läsa igenom för bästa möjliga upplevelse.  
 
Adress
Kronovall Långahuset 101, 273 95 Tomelilla

Parkering för bilar och husvagn/husbil
I anslutning till konsertens huvudentré arrangerar Jordbrukarnas Ungdomsförbund parkering. Parkeringen öppnar 17:00. Följ skyltarna så hjälper värdar er på plats. Parkeringen kostar 40:- för vanlig bil och 120:- för husbil / husvagn. Det finns ingen el på parkeringen.
Förköp din p-biljett via Swish: 123 315 90 92 - JUF

Tider
17:00 Parkeringen
18.00 Insläpp till Kronovalls Vinslott, picknickytor och konsertområdet
18.00 Konsertområdet vid slottet öppnar (ingen medhavd mat & dryck på denna yta)
20.00 Konserten börjar
22.30 Konserten slut

Biljetter
Ha din biljett redo för scanning i entrén. Det går både bra med digital biljett i telefonen samt utskrivna pappersbiljetter. Samtliga biljetter är ståplatser. Egna stolar får ej tas med in på konsertområdet. Filtar är välkomna för att kunna slå sig ner på någon av områdets grönytor.
 
Mat och dryck
Kronovalls Vinslott erbjuder ett utbud av mat, dryck, fika, sötsaker mm. Medhavd mat och dryck är ej tillåtet på främre konsert- och serveringsområdet vid slottet, men det går bra att ha picknick på godsets fina grönytor direkt efter entrén.
 
Tillgänglighet
Rullstolsburna gäster bokar ordinarie biljett ”Ståplats”. En ledsagare ingår i varje biljett för gäster med rullstol. Ledsagare behöver ej biljett.
 
Åldersgräns
Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap och måste bära hörselskydd under hela konserten. På grund av Socialstyrelsens regler gällande decibelnivåer så måste barn även vistas i den bakre delen av konsertområdet. Konserten har inga särskilda kategorier för ”barn” utan alla besökare måste ha egen biljett.

Övrig info
Husdjuren mår bäst hemma med tanke på ljudvolymen. Paraplyer får ej användas inom området då de skymmer sikten samt är spetsiga föremål.

Vid frågor kontakta info@paraplyproduktion.se
Vi ses på Kronovalls Vinslott onsdagen den 20 juli!

Datum / Tid

onsdag, 20 juli 2022 kl: 20:00

Plats

TOMELILLA, Kronovalls Vinslott

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

555kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad