Menu

Torekov - Hallands Väderö (Augusti 2022)

Blandat

TOREKOV, Torekov
onsdag, 17 augusti 2022 kl:10:00

Väderötrafiken rekommenderar resenärer att förhandsboka överfarten till Hallands Väderö eftersom resenärer med obokade biljetter kan få vänta innan de kommer med en båt till Hallands Väderö. Ska du övernatta på Hallands Väderö? Då köper du en ENKEL biljett på plats i biljettkiosken i Torekov eller i Sandhamns Café på ön.


Bekräftelse och biljetter skickas per e-post eller SMS (val). Varje bokning har ett bokningsnummer och varje biljett i bokningen har en unik QR-kod som scannas vid ombordstigning. Glöm inte att vid biljettköp ange alla passagerare som skall resa, även gratis barn, 0-3 år, vilka också behöver var sin biljett för vår passagerarregistrering.


Bokade passagerare skall vara i anvisad kö med giltig biljett senast 15 minuter innan avgång. I annat fall är bokningen förverkad och rederiet kan inte garantera överfart till bokad avgång. Bokad biljett gäller som obokad på övriga avgångar samma dag än den tid som är angiven på biljetten. Man skall då stå i obokad kö. Passagerare med obokade biljetter (t.ex. biljetter sålda i biljettkiosken) reser i mån av plats. Väderötrafiken säljer inte fler biljetter än vad det finns plats på båtarna. Eftersom vi seglar med begränsad kapacitet behöver vi veta hur många som vill resa med oss, för att vid behov kunna sätta in en extrafärja.


Passagerarkapacitet: M/S Sund 250 personer, M/S Nanny 150 personer. 


Hemresan är ej bokningsbar utan man ställer sig i kö vid Sandhamnsbryggan. Alla som åkt ut kommer hem.


COVID-19: Väderötrafiken seglar som vanligt och omfattas inte av regeringens förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare. Väderötrafiken följer utvecklingen och Transportstyrelsens, Folkhälsomyndighetens riktlinjer och har beredskap för att vidta de åtgärder som behövs för att även fortsättningsvis transportera våra gäster så säkert som möjligt.

Datum / Tid

onsdag, 17 augusti 2022 kl: 10:00

Plats

TOREKOV, Torekov

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad