Menu

IK Zenith - IFK Göteborg

Blandat

TORSLANDA, Hovgårdsvallen
onsdag, 23 augusti 2023 kl:19:00

Klicka här för Arenalayout.
Svenska Cupen omgång 2. IK Zenith vs IFK Göteborg.
Stormatch där division 2 laget från Hisingen tar emot de tvåfaldiga Uefa cupvinnarna med 18 SM-guld och 8 cupguld. Vi är beredda att bygga upp Hisingens största arena för att kunna erbjuda så många som möjligt möjligheten att se denna historiska match på plats. Alla ska till Hovgården!
Då vi drar på oss stora kostnader för tillfälliga läktare, belysning mm så behöver vi tyvärr sätta ett högre biljettpris än vad vi hade önskat. Vi hoppas att ni har överseende med detta.
Alla platser är ståplats utan regnskydd. Vid regn använd regnkläder och inte paraply.
Evenemangsområdet öppnar 17:00 med försäljning av nygrillade hamburgare, Zenith-halsdukar etc. Insläpp till arenan startar 17:30. Undvik att ta bilen. Ta Svart Express och KOM I TID!
Rullstolar kan tas emot på sektion G. Köp biljett till sektion G och föranmäl att ni har rullstol till kansliet genom att maila ert namn till kansliet@ikzenith.se eller ring 031 926113. Ledsagare får medfölja utan biljett. Sektion G ligger ca en halvmeter under planen så man hamnar lite lågt.
För info så fick vi göra om Arenalayouten lite efter första dagen av biljettförsäljning. Vi hade tänkt ha två separata sektioner på norra läktaren; IFK Klack (E) och IFK Övriga (F). Men efter vår säkerhetsgenomgång så valde vi istället göra denna läktare till en enda stor "Bortastå". Så nu säljer vi bara biljetter (E) till den läktaren. De som redan hunnit köpa till sektion (F) har fått meddelande om denna ändring och fått möjlighet till återköp. Men det går fortfarande bra att använda sin biljett (F) till denna stora Bortastå. Så välkomna till Bortastå alla ni med biljetter till sektionerna (E) och (F).

Datum / Tid

onsdag, 23 augusti 2023 kl: 19:00

Plats

TORSLANDA, Hovgårdsvallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

40kr - 190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad