Menu

HANNAH ALDRIDGE The Razor Wire Tour

Blandat

TRANÅS, Plan B
söndag, 28 april 2024 kl:18:30

Hannah Aldridge är tillbaka på PlanB och hon firar 10-årsjubileum av hennes debutalbum ”Razor Wire”.
Den här gången kommer hon solo tillsammans med Jordan Allen Dean och tillsammans blåser de nytt liv i låtarna som startade hennes karriär för ett decennium sedan.
Hannah växte upp i Alabama på Muscle Shoals leriga stränder. En uppgörelse mellan hennes uppväxt i söder och en livstid av att försöka skapa en identitet utanför den, hennes låtar utgör en delikat balans mellan uppror och självupptäckt. Med en röst som lika delar grynig och melodisk tog Hannah sig ut på vägarna och underhöll publik i tio länder och tre kontinenter med sitt hyllade debutalbum Razor Wire, fantastiska uppföljare Gold Rush och Live in Black and White – ett vackert fångat livealbum inspelat i London, England.
År 2023 utökade Aldridge sin konstnärliga vision med den ambitiösa, filmiska Dream of America, som släpptes på det svenska alternativa indie-etiketten Icons Creating Evil Art.
Hennes musik trampar en fin linje mellan Americanas geniala charm och den råa, hypnotiska och ibland elektroniska stilen av det som vissa skulle vilja kalla ”noir indiepop”. Med en charmig blandning av makt och sårbarhet levererar Aldridge sina berättelser med stor övertygelse.
Soppa ingår i biljettpriset!
Förköp via Tickster 150 kr + serviceavgift
Entré på dörren 200:- i mån om plats.
Åldersgräns 13 år
Boka gärna bord för säker sittplats genom att ringa 076-14 75 260
TIDER
18.00 Öppnar
18.30 Jordan Allen Dean
19.00 Hannah Aldridge
21.00 Stänger

Datum / Tid

söndag, 28 april 2024 kl: 18:30

Plats

TRANÅS, Plan B

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad