Menu

Cicci Landén Band + Elisabeth Carlisle (US)

Blandat

TRELLEBORG, Kulturhuset Trelleborg
lördag, 6 april 2024 kl:19:00

Picknick (Ta med egen mat och dryck)

Ev. kvarvarande biljetter säljs vid dörr, endast swish.
Fri placering: Parkett, balkong.
Picknick - Obs små sidebord på balkongen.
PS: Tag med ditt avfall när du går hem.
Elisabeth Carlisle:                      på scen kl 19.30
Cicci Landén Band:                    på scen kl 20.15
Cicci Landén är en sångerska, musiker och låtskrivare i Americana genren. En mix av country, blues och singer/songwriter med mycket soul. Den genomgående tråden är hennes uttrycksfulla röst och historier om livet.
Cicci´s senaste album ”Chapter Two” gavs ut hösten 2017 och innehåller sånger skrivna direkt från livet; händelser, upplevelser och känslor. ”Chapter Two” är ett samarbete med producenten och musikern Amir Aly och var inspelad i hans studio, Yla Studios, Malmö år 2017. Samarbetet har också inneburit att Amir gått med i Cicci´s band tillsammans med Pelle Jernryd, Mattias Pedersen och den nye medlemmen Jörgen Larsson-Lindström.
Cicci åkte till Nashville hösten 2018 och spelade live för första gången på en scen där, mitt i den legendariska Music Row, i denna musikhuvudstad. Hittade nya kontakter och massor av inspiration att skriva nytt material och möjlighet att jobba vidare. Senast släppta var det fjärde albumet, "The sand of Time".
Elisabeth Carlisle är en amerikansk singer-songwriter från Santa Cruz, Kalifornien. Hon är känd för sina gripande texter och framstående melodier. Hennes ballader kan skära till hjärtat, och hennes kustnära Kalifornien rötter ger energi och bra americana rock till hennes shower. Elisabeth Carlisle som delar band med Cicci Landén har uppträtt på festivaler, klubbar och konserthus i både Sverige och USA under de senaste 20 åren. 

Datum / Tid

lördag, 6 april 2024 kl: 19:00

Plats

TRELLEBORG, Kulturhuset Trelleborg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad