Menu

Jessica Falk & Jan Johansen -Från Nashville Till Tyresö!

Blandat

TYRESÖ, Cafe Notholmen
lördag, 19 augusti 2023 kl:19:00

Jessica Falk är nyligen hemkommen från Nashville där hon producerat en skiva tillsammans med countryns giganter i Tennessee. I flera år har hon varit ansvarig för artistbokning i Tyresö och leder en gospelkör i Bollmoradalens kyrka men nu ställer hon sig själv på scenen och bjuder på gamla och nya låtar i countryns tecken.Jan Johansen blev känd för den stora publiken när han vann Melodifestivalen 1995 med låten ”Se på mig” som sedan låg hela 17 veckor på Svensktoppen. Sedan dess har han turnerat flitigt och är en av våra folkkära artister.Tillsammans har de spelat in en duett som släpps i höst!Har vi tur får vi tjuvlyssna!


Övrig information
Alla våra konserter är utomhus och ni kan välja mellan att köpa enbart musikbiljett som är under bar himmel eller lägga till kvällens middagspaket. Middagspaketet innehåller en varmrätt m kaffe & kaka, veg alternativ går att få, och då får man sitta i vårt tält nära scenen. Vi har öppet i vårt cafe under hela kvällen och där kan ni kan köpa till dryck, alkoholfritt eller öl & vin. Cafeet säljer också några enstaka rätter under kvällen, såsom sallad eller matiga smörgåsar.
Den förbokade middagen serveras från kl 18 och musiken börjar spela kl 19 och håller på till ca kl 21
Om vi måste ställa in av någon anledning får ni pengarna åter annars tillåter vi inte återköp. Ni kan dock själva köpa till en avbeställningsförsäkring som tillval vid köp av biljett.
Hjärtligt välkomna till en minnesvärd kväll på idylliska Notholmen!

Datum / Tid

lördag, 19 augusti 2023 kl: 19:00

Plats

TYRESÖ, Cafe Notholmen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad