Menu

Melissa Horn I Musikkväll på Kalfjäll

Blandat

TÄNNDALEN, Hamrafjället, Tänndalen
lördag, 30 juli 2022 kl:19:00

? MUSIKKVÄLL PÅ KALFJÄLL ?
Publiksuccén Musikkväll på Kalfjäll är tillbaka och totalt kommer fyra konserter att arrangeras på Tänndalens topp. Nu kan vi stolt presentera att Melissa Horn gästar oss 30 juli 2022.
Att Sveriges fjälltoppar enbart skulle vara till för extremsportare framburna av skidor eller mountainbike är sannerligen ett påhitt. Kalfjällets utformning gör platsen ytterst lämpad för såväl konserter som civiliserat umgänge. Med en utsikt som nästintill kan beskrivas som oändlig utgör den svenska fjällvärlden en perfekt fond till levande musik. I vår och sommar förvandlas Tänndalens topp till en unik livescen som får besök av ett flertal hyllade artister.
Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om olycklig kärlek berört en stor publik med sin musik under drygt ett decennium. Debutalbumet ”Långa nätter” (2008) och hennes nästkommande fem album har alla sålt guld respektive platina, tagit sig in högt upp på topplistorna i både Sverige och Norge, samt har belönats med flertal Grammisnomineringar. År 2019 kom hennes hyllade senaste album Konstgjord andning som följdes av en stor konserthusturné med över 50 stopp runtom i Sverige och Norge. Under hösten 2022 är Melissa aktuell som en av deltagarna i TV-programmet Så Mycket Bättre.

Tänndalen
30 juli
Insläpp kl 16:30
Konsertstart kl 19:00
Biljettpris 495:- (barn upp till 12 år går in gratis)

Biljetter finns ute nu!

Datum / Tid

lördag, 30 juli 2022 kl: 19:00

Plats

TÄNNDALEN, Hamrafjället

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad