Menu

Stjärnkväll med Lasse Stefanz

Blandat

UDDEHOLM, Uddeholmsladan
lördag, 28 maj 2022 kl:21:00

Den 28 maj 2022 är det äntligen säsongspremiär i Uddeholmsladan igen och vi välkomnar Nordens största dansband tillbaka till oss! Efter en lång paus på grund av corona så är bandet ute på spelningar igen.
De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar, medverkat i Melodifestivalen och mängder av radio och tv-program samt flera dokumentärer har gjorts om bandet. Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Lasse Stefanz fyller ishallar och folkparker i såväl stekande sol som frostiga minusgrader. De levererar taktfast dans- och partymusik i uppemot fyra timmar varje kväll, svetten lackar och bootsen är putsade. Är du redo för en helkväll på dansgolvet?
Servering: Matbaren och Uddeholmsbaren är öppna från klockan 20.00. Båda barerna serverar öl och vin. Uppställningsplats av husbilar och husvagnar finns samt fri parkering.
Datum: 28 maj 2022
Tid: 21.00-01.30
Entré: 285 SEK + 20 SEK i serviceavgifter
Biljettpris på plats vid Uddeholmsladan: 320 SEK
18 år leg. kontroll
Under 18 år gäller med sällskap av nykter målsman.
www.uddeholmsladan.se
PS. Med reservation för ändringar. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens restriktioner avseende covid-19. Blir evenemanget inställt på grund av corona eller av någon annan orsak så återbetalas biljetten exklusive serviceavgifterna.
Varmt välkomna till Uddeholmsladan!

Datum / Tid

lördag, 28 maj 2022 kl: 21:00

Plats

UDDEHOLM, Uddeholmsladan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

285

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad