Menu

Smith & Thell

Blandat

UDDEHOLM, Uddeholmsladan
lördag, 16 juli 2022 kl:20:00

Smith & Thell kommer till Uddeholmsladan i sommar!
Popduon som består av Mary Jane Smith och Victor Thell träffades i sin hemstad Helsingborg och inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat sitt unika country-influerade popsound.
Victor Thell har skrivit och producerat musik åt bland andra Alan Walker, Don Diablo, Anastacia, Danny Saucedo, Darin och Molly Sandén.
Duon har tillsammans vunnit flera priser; Denniz Pop awards ”Rookie artist of the year” och Musexpo i Los Angeles i kategorin ”New emerging international artist” och år 2020 vann de priset "Årets kompositör" på Grammisgalan. Några av deras kändaste låtar är ”Forgive me friend”, ”Year of the young” och ”Nangilima”.
Efter en USA- och Europaturné 2021/2022 landar de i Sverige och kommer till Värmland och Uddeholmsladan. Vi återkommer med information om vilket förband det kommer att bli.
Förband är Klioo Krantz från Alingsås, som tidigare spelade modern covermusik men som nu även satsar på att skapa egen popmusik. 2019 släppte bandet sin egna låt ”One Hit Wonder” som är skriven i samarbete med låtskrivaren och producenten Jimmy Jansson. Under 2020 släppte dom sin nästa singel ”Kasta sten (på dom som ler)” som bandet gemensamt har skrivit med lite inspiration av bandet KENT!
Boka din biljett så att du inte missar årets event i ladan!
Servering: Matbaren och Uddeholmsbaren är öppna. Båda barerna serverar öl och vin. Uppställningsplats av husbilar och husvagnar finns för 200 SEK/dygn exkl el med tillgång till WC. Betalning sker på plats.
Datum: 16 juli 2022
Tid: 20.00-01.00
Entré: 485 SEK + 20 SEK i serviceavgifter
18 år leg. kontroll
Under 18 år gäller med sällskap av nykter målsman.
www.uddeholmsladan.se
PS. Med reservation för ändringar. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens restriktioner avseende covid-19. Blir evenemanget inställt på grund av corona eller av någon annan orsak så återbetalas biljetten exklusive serviceavgifterna.
Foto: Per Kristiansen
Fotoredigering: Pär Thörne Visa mindre
Välkomna till Uddeholmsladan!


Smith & Thell
2024-08-01 19:00:00
Blandat, BURGSVIK, Grå Gåsen



Smith & Thell
2024-08-03 18:00:00
Blandat, BORGHOLM, Borgholm Slottsruin

Datum / Tid

lördag, 16 juli 2022 kl: 20:00

Plats

UDDEHOLM, Uddeholmsladan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad