Menu

Stjärnkväll med Lasse Stefanz

Blandat

UDDEHOLM, Uddeholmsladan
lördag, 27 maj 2023 kl:22:00

Den 27 maj 2023 är det säsongspremiär i Uddeholmsladan och vi välkomnar enligt tradition Nordens största dansband tillbaka till oss!
Det började med en gitarr på postorder, några grytlock och en gammal rörförstärkare. Sedan var bandet bildat och målsättningen klar - ”Vi ska bli det bästa dansbandet i Sverige”. Året var 1967 och ungdomarna i Lasse Stefanz drog upp framtidsplanerna över saft och kakor.
Idag, 56 år senare, har de sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar, medverkat i Melodifestivalen och mängder av radio och tv-program samt flera dokumentärer har gjorts om bandet. 2022 var Olle Jönsson en av deltagarna i TV4:s ”Så mycket bättre”.
Lasse Stefanz fyller ishallar och folkparker i såväl stekande sol som frostiga minusgrader. De levererar taktfast dans- och partymusik, svetten lackar och bootsen är putsade. Är du redo för en helkväll på dansgolvet?
Servering: Matbaren och Uddeholmsbaren är öppna från klockan 21.00. Båda barerna serverar öl och vin. Uppställningsplats av husbilar och husvagnar finns samt parkering.
Datum: 27 maj 2023
Tid: 21.00-01.30
Entré: 380 SEK + 20 SEK i serviceavgifter
18 år leg. kontroll
www.uddeholmsladan.se
PS. Med reservation för ändringar.
Varmt välkomna till Uddeholmsladan!

Datum / Tid

lördag, 27 maj 2023 kl: 22:00

Plats

UDDEHOLM, Uddeholmsladan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

380

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad