Menu

Jan Johansen Live 4/3

Blandat

UPPLANDS VÄSBY, Texas Longhorn Väsby
lördag, 4 mars 2023 kl:21:00

TACK VARE SE PÅ MEJ KOM DET STORA GENOMBROTTET 1995. DET BLEV SOM BEKANT SEGER I MELODIFESTIVALEN OCH EN TREDJEPLATS I EUROVISION SONG CONTEST. SE PÅ MEJ LÅG PÅ SVENSKTOPPEN I 30 VECKOR VARAV 15 AV DEM I TOPP. DEBUTALBUMET SÅLDE I 160.000 EX.
Sedan dess har Jan Johansen deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen som artist och dessutom en gång som låtskrivare i Norges motsvarighet till tävlingen.
Dessutom har han hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad, gjort en mängd gig och släppt nio album.
Efter förra årets succé konsert kommer Jan Johansen tillbaka till Texas Longhorn. Denna gång har han med sig ett större band och kommer att blanda låtlistan med allt möjligt från Bruce Springsteen till Ozzy Osborne.....Typ något sådant kanske?fter förra årets succé konsert kommer Jan Johansen tillbaka till Texas Longhorn. Denna gång har han med sig ett större band och kommer att blanda låtlistan med allt möjligt från Bruce Springsteen till Ozzy Osborne....
Kom även ihåg att boka bord!!!

Datum / Tid

lördag, 4 mars 2023 kl: 21:00

Plats

UPPLANDS VÄSBY, Texas Longhorn Väsby

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad