Menu

Povels Naturbarn - Andra Varvet

Blandat

VANSBRO, Vansbro Teater, Medborgarhuset
tisdag, 4 april 2023 kl:19:00

En personlig minishow med Lotta Ramel, Mikael Ramel och Backa Hans Eriksson.Två av de mest självklara Povelkännarna, dottern Lotta Ramel (skådespelare och regissör) och sonen Mikael Ramel (musiker och musikterapeut) visar med råge att det artistiska äpplet inte fallit långt från trädet. Mästarens underfundiga ordmakeri och härliga melodier utgör grunden men de sätter också sin egen prägel på föreställningen när de knäpper upp Rameltexter och melodier.
Allt väl uppbackat av basisten Backa Hans Eriksson. Alla tre har arbetat tillsammans med Povel Ramel i ett flertal produktioner.

Man kan skriva kilometervis om Povel Ramels betydelse i svensk musik- och nöjeshistoria, om alla stjärnor han tänt. ”Alla har vi krupit fram mellan Povel Ramels framtänder”, som Gösta Ekman sa. Tage Danielsson uttryckte det så här: ”Povels musikaliska härnadståg mot cynisk idiotmusik och dålig kvalitet är ett kulturpolitiskt storverk”. Andra säger att han skrivit många av de genialaste, roligaste och mest omtyckta sångerna vi har.MEDVERKANDELotta Ramel, Mikael Ramel, Backa Hans Eriksson
Konstnärligt team
Lotta Ramel
Producent
MuSikfors Samspel  

Datum / Tid

tisdag, 4 april 2023 kl: 19:00

Plats

VANSBRO, Vansbro Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad