Menu

Tantrickink - the playday

Blandat

VIMMERBY, Kursgården Utanför Vimmerby
onsdag, 1 maj 2024 kl:10:00

**VÄLKOMMEN TILL EN HEL DAG MED TANTRICKINK
**Med Tantrickink som verktyg gör vi en resa mot djupare möten och starkare känslor.
Glöm allt du trodde du visste om kärlek och låt oss guida dig genom en kort, intensiv upplevelse som kommer att förändra ditt perspektiv på lek med det förbjudna och maktspelet som skapas med polarityplay. Love Hurts! ????
???? Kursöversikt: 10.00-19.00
Platsen är vår kursgård utanför Vimmerby (adress efter anmälan)
???? Varför Playday?
**Smärta eller njutning? **Undrar du om Tantrickink måste vara smärtsamt? Vi bjuder in dig att utforska de mörka tantriska energierna på ett sätt som skapar djupare förståelse och möten, utan att offra ditt eget välbehag och gränssättning, samtycke är centralt!
Den psykiska vs den fysiska smärtan: Lär dig att navigera genom både psykisk och fysisk njutning och förstå hur de kan samverka för att förbättra din upplevelse av kärlek och relationer.
**"The Best of the Best": **Trots att vi inte går lika djupt som under en helgretreat, lovar jag dig smakprov på det allra bästa under vår tid tillsammans. Var redo att utforska och upptäcka nya dimensioner av dig själv.
Träna på att leka, känna, uppleva: Fokus under dessa dagar ligger på att våga leka, känna, uppleva och vara närvarande i de mer mörka tantriska energierna. Vi använder verktyg från Tantra och BDSM för att inspirera och integrera dessa i praktiska övningar som omfamnar både livet, arbetslivet och sexlivet, metoden är learning by doing.
Djupdyk inom dig själv: Genom olika andningsövningar och närvaroövningar utforskar vi vårt inre och undersöker olika möten. Vem blir du i mötet med andra? Upptäck de olika nyanserna av din egen personlighet och styrka.
**???? Våga vara dig själv: **Kursen ger dig verktyg för att våga vara dig själv, utforska din potential och skapa meningsfulla förbindelser med andra. Love Unleashed är en möjlighet att väcka din inre passion och öppna dörrarna till en värld av sensationer, upplevelser och självutveckling.
**???? Anmäl dig nu **för denna unika möjlighet att fördjupa dig i kärlekens konst – utan att behöva lämna ditt hem! Välkommen till en helg fylld av spänning, lärande och transformation.
Praktisk info:
Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek.
Denna workshop är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har haft samkönade par på många av mina kurser. Vi kommer vara en mindre grupp så du behöver ”hooka” upp med en anmälningskompis eller så tar du med dig din älskade, partner eller bästis!
Pris: 3000 ink moms per par boka plats här. Skicka gärna e-post med namn och epost och telefon på er båda till info@xtas.nu vill du hellre ha en faktura går det också bra. Enklare lunch och fika ingår.
Behöver du avanmäla dig, så fram till 14 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 500 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart, plats på nästa kurs i stället.
Saknar du partner just nu? Är du modig, skriv gärna i eventen som finns på FB o Darkside om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.
Praktisk info kommer så klart efter anmälan. Behöver du veta något bara maila info@xtas.nu eller 070-5274940
Som en bonus går det hänga kvar efter kursen slut, ta ett dopp i badtunnan, leka i kursrummet. För detta så ta med dig middag som knytis och anmäl separat att du gärna stannar kvar. Det går boka boende för kvällen om du önskar det dubbelrum för 500kr/par (egna lakan)
Ser fram mot en magisk lekfull resa tillsammans.
Varmt välkommen!
//Sofia
Mer om Sofia finner du på www.xtas.nu www.tantrickink.se o www.sofiacerne.se

Datum / Tid

onsdag, 1 maj 2024 kl: 10:00

Plats

VIMMERBY, Kursgården Utanför Vimmerby

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

3000

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad