Menu

Knäpp upp på nytt

Blandat

VINGÅKER, Vingåkers Folkets Park
söndag, 2 oktober 2022 kl:16:00

KNÄPP UPP PÅ NYTT
-En hyllningsrevy till Povel Ramel 100 år-
Revyproffsen Mia Poppe, Niclas Strand tillsammans med musikerna Johanna och Thomas Widén presenterar en nyskriven hyllningsrevy till minne av Povel Ramel som skulle fyllt 100 år i år. Det är en revy som flirtar med det förflutna men utspelas i samtid, kvartetten plockar upp musikaliska karameller i samverkan med Povels underfundiga texter och lekfullhet. Det utlovas en musikalisk och underhållande afton i äkta ”ramelanda”! Vingåkers Folketspark är den perfekta platsen för en Ramelrevy. Tankarna för oss tillbaka till Knäppupprevyernas tältföreställningar. Missa inte denna unika skrattrevy till minne av Povel Ramel.
Föreställningen är i två akter (ca 2 timmar inkl. paus). För den som vill beställa bord så serveras middag en timme innan föreställningen. Det serveras varmrätt, kaffe & kaka. Vi erbjuder dessutom försäljning under pausen i vår restaurang. Här finner du bakverk, kaffe/te, vin, öl eller alkoholfritt och goda snacks.
Är du matallergiker? Köp biljett inkl mat och skriv i god tid till musikochnoje@gmail.com så hjälper dem er.
Ledsagare går gratis men betalar för maten - se "Matbiljett (ledsagare) För gruppbokningar - Skriv till info@wspevent.se
Säkra din biljett redan idag!

Datum / Tid

söndag, 2 oktober 2022 kl: 16:00

Plats

VINGÅKER, Vingåkers Folkets Park

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 645

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad