Menu

Tommy Nilsson Allt Som Jag Känner 2021

Blandat

VIRESTAD, Virestads kyrka
lördag, 20 november 2021 kl:15:00

Tommy Nilsson - Allt som jag känner 2021
 
 
Upplev Tommy Nilssons omfångsrika och unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor
 
"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"
 
Våren 2019 turnerade Tommy Nilsson i fullsatta kyrkor runt om i landet och hösten 2021 är det dags för inte mindre än 34 orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. Från Kiruna i norr till Ystad i söder med stopp i både storstäder (Stockholm, Göteborg, Malmö) och landsbygd.
Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog som passar fint in i den unika kyrkomiljön.
 
Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.
 
På vårens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar en änglalik kör, oftast knuten till respektive kyrkoförsamling.
 
Ledsagare till rullstolsburen gratis entré. Ring 070 22 55 575 vardagar 09:00-12:00 för info.

Datum / Tid

lördag, 20 november 2021 kl: 15:00

Plats

VIRESTAD, Virestads kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad