Menu

Stand Up Med Fredrik Andersson Support Christer Engqvist & Filip "Myling" Magnusson

Blandat

VISBY, Donners Event
lördag, 20 augusti 2022 kl:19:00

Gotland Comedy får den 20:e augusti besök av en av Sveriges mest etablerade och hårt arbetande stand upp-komiker. Fredrik Andersson är den prisade komikern som uppträtt på Comedy Store i London, varit fältartist i Mali och Afghanistan och på senare tid växt rejält på sociala medier med en stor följarskara av fans på såväl Youtube, tik tok och Instagram. Trollkarlen som blev komiker har varit en stor del av Humorsverige sedan 2006 både i och utanför rutan med manusjobb i program som Parlamentet, Svenska Nyheter och Ballar av Sthål. Han har även skrivit manus och medverkat som panelmedlem i brittiska BBC4:s radioprogram Swedish Winter och Britian vs the wrold. 
Med sin mörka humor och briljanta hantverk är Fredrik Andersson i dag en av Sveriges bästa. Vi är stolta över att få hit honom till Gotland och ser fram emot en kväll med mycket skratt och kanske lite magi.
Till kvällen uppträder även P4-profilen och Gotland Comedy-favoriten Christer Engqvist. Med sina roliga observationer och en släng av ordvistande är det underbart att få ha Christer tillbaka på Gotland Comedy.
Som alltid leds kvällen av Gotland Comedys egna hemsebo till lika vimspelle Filip "Myling" Magnusson. Varmt välkomna!

Datum / Tid

lördag, 20 augusti 2022 kl: 19:00

Plats

VISBY, Donners Event

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad