Menu

Klubb Horisont

Blandat

VISBY, Donners Event
fredag, 24 mars 2023 kl:20:00

Den 24 mars landar Popup-klubben Horisont på Gotland med ett gäng fantastiska artister och akter. Detta är också Premiärkväll för Donners nya livesatsning! 

Det blir konsert med artisterna Felicia Takman, Björn Holmgren, Grandi och DJset med Dice of Nights.
Partyt startar redan kl.20.00 med lokal DJ. 
 
Felicia Takman
Felicia Takman, som är en av de mest lysande svenska popstjärnorna just nu, skriver personlig pop på svenska och texterna är en stor del av hennes artisteri. De präglas av efterfestromantik med lekfulla iakttagelser där hon tonsätter det som annars hade passerat som vardagliga bagateller.
Hösten 2022 följde Grammisnominerade Felicia Takman upp sitt hyllade debutalbum ”Alla gör slut” med en ny EP, som bland annat innehöll singeln ”Dansa fult”.
Sommaren 2020 debuterade Felicia med singeln ”Ditt Problem” och har under de senaste åren haft flera A-listade singlar på P3, sålt Guld med superhiten ”Dunka Dumma Hjärta Dunka”, gjort sin första sommarturne och streamats över 17 miljoner gånger.
Våren 2022 släppte Felicia låten ”Aldrig säga aldrig” och en egen tolkning av Kent’s ”Musik non stop”. Detta gjordes i samarbete med Spotify, där årets Grammisnominerade nykomlingar bjudits in till Spotifys studio för att tolka välkända låtar från tidigare nominerade i samma kategori.
 
Björn Holmgren
Björn Holmgren tog Sverige med storm 2022 med singel ”Ut Med Allt” som gick rätt in på förstaplatsen på Spotifylistan i Sverige, och har idag mer än 10 miljoner streams. Efterkommande singeln ”Haglar” släpptes tillsammans med Olivia Lobato i samarbete med Spotify Studio It’s Hits och gick rakt in på topp 50. Nu kickstartar han 2023 med singeln ”Vackert slut”. Björn har länge varit aktiv på TikTok under sitt alias ”BussBerra” och har idag 165.000 följare på plattformen.
 
Grandi
Electro-popduon Grandi består av låtskrivarna och producenterna Elsa Levahn och Stella Ringdahl. De blev 2022 först med att bli signade till Lalehs musikbolag PALANG. I somras tog Grandi steget ut från studiobubblan och släppte debutsingeln ”Everyone” och etablerade sin smittande dans-elektroniska ljudmatta som förvandlar vardagens tristess och problem till festpepp och empowerment. Deras musik bottnar i vänskap och syskonskap och målet är att musiken ska vara som den där vännen som alltid peppar och står upp för en.
 
Dice of Nights
Dice Of Nights beskriver sig själv som en producent som vill tänja på gränserna för musikproduktion. Dice, som är hans smeknamn, startade sin resa med Swedish House Mafia, där han bland annat samproducerade låten ”Time” från deras senaste album. Därefter fortsatte hans musikaliska utveckling med ett flertal framgångsrika samarbeten, bland annat med Otto Knows på spåret ”Lover”. Med ett redan etablerat namn på Stockholms klubbscen och ett flertal gig runtom i Europa i bagaget, är Dice Of Nights nu redo för att komma ut i landet och bjuda på ny musik som varit hans kreativa fokus senaste månaderna!
 
 
Tid: 24/3 Kl 20:00
Plats: Donners Event
 
Åldersgräns: 18år

Datum / Tid

fredag, 24 mars 2023 kl: 20:00

Plats

VISBY, Donners Event

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad