Menu

World tour of Gotland Kyrkor Konsert 1 Indios Beta

Blandat

VISBY, Vårdklockans Kyrka
söndag, 30 juni 2024 kl:17:00

Välkommen på en unik resa med musikupplevelse i Gotlands kyrkor. 
Datum: 30 Juni Tid: 17:00 Plats Vårdklockans Kyrka Gotland
Första stoppet på vår turné genom Gotlands kyrkor presenterar stolt: Indios Beta!
Upplev en magisk kväll fylld med världsmusik från olika delar av världen men framförallt latinamerika, framförd av det dynamiska och inspirerande bandet Indios Beta. Deras musik, även känd som "medicinmusik", bjuder in till en resa genom olika kulturer och traditioner, där varje ton bär med sig en helande kraft och en känsla av gemenskap.
Men det är inte bara musik...
Förutom den fantastiska konserten kommer vi också erbjuda övningar i rörelse och sång, där du kan delta och skapa magi tillsammans med andra deltagare. Vi tror på kraften i gemenskap och samarbete, och vi vill att denna kväll ska vara en upplevelse som förenar människor i glädje och harmoni.
Och för att stilla både kropp och själ kommer vi också att erbjuda en välkomnande dryck till alla besökare, så att ni kan njuta av kvällen i fullaste mån.
Utforska vår marknad med konst och hantverk:
Ta en paus från musiken och utforska vår inspirerande marknad, där lokala konstnärer och hantverkare visar upp sina verk. Här kan du hitta unika och handgjorda skatter att ta med hem som ett minne av denna speciella kväll.
Miss inte vår musikaliska workshop med Indios Beta:
Som en del av evenemanget kommer vi att hålla en musikalisk workshop två dagar innan konserten, där du har möjlighet att utforska och öppna upp din röst tillsammans med medlemmarna i Indios Beta. Lär dig tekniker och metoder för att uttrycka dig genom sång och musik på ett kraftfullt och personligt sätt. För mer information och för att anmäla dig till workshopen, klicka på länken här: [Länk till workshopen]
Samla dina vänner och familj och bli en del av denna unika upplevelse!
Biljetter kostar endast 400 kr och inkluderar allt ovanstående. Köp dina biljetter redan idag via Tickster för att säkra din plats på denna oförglömliga kväll. 
Vi, som arrangerar detta evenemang, är en ideell förening med en stark övertygelse om att dela kulturella upplevelser och sprida glädje och gemenskap genom musik och konst.
Kom och låt dig förföras av Indios Betas magiska toner och upplev en kväll fylld med kärlek, gemenskap och traditionell musik i hjärtat av Gotland!
Vi ser fram emot att välkomna er och skapa minnen tillsammans.
Med vänliga hälsningar,
VivaGotlandica för mer frågor hör av dig till vivagotlandica@gmail.com

Datum / Tid

söndag, 30 juni 2024 kl: 17:00

Plats

VISBY, Vårdklockans Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325kr - 400kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad