Menu

Anna Blomberg M.fl På West Side Comedy 30 Mars

Blandat

VÄLLINGBY, OLearys Vällingby
torsdag, 30 mars 2023 kl:19:30

30 mars har vi en väldigt speciell kväll planerad på WSC som ni inte vill missa. Då kommer nämligen Anna Blomberg till oss och bjuder på flera av hennes roliga karaktärer. Under kvällen varvar vi Annas uppträdanden med fyra andra duktiga komiker:
 Anna Karlsson
Erik Rosenberg
Nicklas Palbark
Och WSC:s egna Sebastian From

Anna Blomberg-en komiker med många ansikten!

Anna blev känd för den breda publiken med sina imitationer på Hollywoodfruarna i ”Robins”. YouTube klippen har setts över en miljon gånger och Anna har förutom Anna Anka och Maria Montezami även gjort parodier på Lill Babs, Mona Sahlin, Elisabeth Höglund och Jimmie Åkesson.
Hon har medverkat i flera humorprogram: SNN News, Starke man, Kvarteret Skatan, Hjäp!, Morgonsoffan och Hipp Hipp. Som skådespelerska har hon synts i Wallender Filmen Mordbrännaren, novellfilmen Maskeraden, Häxan Surtant, Hotell Kantarell, julkalendern och Playa del Sol för att nämna några. Anna har också arbetat med humor i radio i bl.a. Morgonpasset.
Under 2014 hade Anna sin egen humorserie på SVT – Anna Blomberg Show. Där hon bl.a. gjorde parodier på politiker och kändisar.

Lokalen har begränsat antal platser så köp dina biljetter i tid. Biljetterna säljs via Billetto för 100:- (plus avgift). Eventuella kvarvarande biljetter säljs för 130:- vid entren. Då det är fri sittning är det bra om du kommer i tid. Insläppet börjar vid 18.30.
Middag innan? Inga problem! Kom gärna vid 18.00 så hinner ni äta i lugn och ro. Foto av Anna: Saerun Noren

Datum / Tid

torsdag, 30 mars 2023 kl: 19:30

Plats

VÄLLINGBY, OLearys Vällingby

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad