Menu

Anna Blomberg På West Side Comedy

Blandat

VÄLLINGBY, OLearys Vällingby
torsdag, 30 november 2023 kl:19:30

30 november är det dags igen för en väldigt speciell kväll planerad på WSC som ni inte vill missa. Då kommer nämligen Anna Blomberg till oss och bjuder på flera av hennes roliga karaktärer. Hon slog igenom för en bredare publik i TV-serien Kvarteret Skatan, där hon bland annat spelade Kristina (tillsammans med Ulf (David Batra), Kåta Gun och Carita i husvagnen. Blomberg deltog i säsongerna 2003, 2004, 2006.
Våren 2006 spelade hon föreställningen Kärringfeber på Mosebacke Etablissement, och senare samma år gjorde hon Angela Lindström i Hipp Hipp-gängets TV-serie Itzhaks julevangelium. Blomberg har även medverkat i Lilla vi (tar stor plats) och i P3:s Morgonpasset.
Hösten 2005 och vintern 2006 spelade Blomberg med i familjeföreställningen Från A till Ö på Maximteatern i Stockholm, och under våren 2007 medverkade hon i Kvarteret Skatans krogshow på Rival. Hon har även gjort rollen Marina i komediserien Hjälp! som visades på TV4. Hon deltog även i säsong 3 av serien, men då som psykologen Jeanettes receptionist Birgitta Bollerud, som lider av neurotiska tvångssyndrom. Det är en roll som också varit med i Morgonsoffan.
Under 2009 var hon med i årets julkalender Superhjältejul, där hon spelade en av trillingarna Tinnitus. Året därpå gjorde hon den hesa kanslichefen Gunvor Hallden i tv-serien Starke man. Hon har även medverkat i TV-serien Häxan Surtant. Den 20 juli 2013 var hon sommarvärd i Sveriges Radios P1-program Sommar i P1.
Hon har gjort imitationer av bland annat Hollywoodfruarna, Lill-Babs och Jimmie Åkesson i SVT:s talkshow Robins. Vissa av dessa inslag kan ses på Youtube och imitationen av Hollywoodfruarna Maria Montazami och Anna Anka har visats nästan en halv miljon gånger.
Under kvällen varvar vi Annas uppträdanden med flera andra duktiga komiker.
https://www.annablomberg.se/
Då lokalen har begränsat antal platser bör du köpa dina biljetter i tid. Eventuella kvarvarande biljetter säljs för 130:- vid entren. Då det är fri sittning är det bra om du kommer i tid. Vi garanterar inte sittplats så var på plats i god tid.
Insläppet börjar vid 18.30.
Middag innan? Inga problem! Kom gärna vid 18.00 så hinner ni äta i lugn och ro.

Datum / Tid

torsdag, 30 november 2023 kl: 19:30

Plats

VÄLLINGBY, OLearys Vällingby

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad