Menu

Babben Larsson På West Side Comedy

Blandat

VÄLLINGBY, OLearys Vällingby
torsdag, 5 oktober 2023 kl:19:30

Babben Larsson fick sina första teaterroller i ungdomen i den fria teatergruppen Gotlands teater. Hon gick ut Teaterhögskolan i Stockholm 1980 och var några år senare med och bildade Bryggeriteatern på Gotland.[3] Hon spelade barn- och ungdomsteater på Atelierteatern i Göteborg 1982–1987 och var anställd vid Folkteatern i Gävleborg under en säsong. Åren 1983–1987 satte hon i egen regi upp kabareer på Gutekällaren i Visby, bland annat Kebabben show. Sedan 1988 har hon varit en av Sveriges främsta ståuppkomiker. Hon fanns med i TV-sändningarna från Norra Brunn i Stockholm – Släng dig i brunnen. Larsson har varit ledare för kurser i ståupp-komik på Dramatiska Institutet. Hon har även framträtt utomlands bland annat i Storbritannien och Irland.
I TV har hon setts i humorprogram som Lösdrift och Parlamentet. Hösten 2007 var hon programledare för sitt eget TV-program Babben & Co, och våren 2009 sändes programmets andra säsong. Hon är en av panelmedlemmarna i Intresseklubben som sänds i SVT från och med hösten 2012.
Hon har även varit verksam som regissör, senast för The Sex Guru med Stefan Sauk, premiär hösten 2012. År 2008 fick hon det av Povel Ramel instiftade Karamelodiktstipendiet, med motiveringen "för att hon med humor och glädje, så giftigt och precist kan leverera – inte bara poänger och one-liners – utan även ädel sång och textkonst med träffsäker tajming". Samma år fick hon även Edvardpriset av Kvällsposten, Tigertassen, Albert Engström-priset samt blev utsedd till Bästa kvinnliga komiker.
Hon är även programledare för succeprogrammet Bäst i Test på SVT
https://babben.se/
Då lokalen har begränsat antal platser bör du köpa dina biljetter i tid. Eventuella kvarvarande biljetter säljs för 130:- vid entren. Då det är fri sittning är det bra om du kommer i tid. Vi garanterar inte sittplats så var på plats i god tid.
Insläppet börjar vid 18.30.
Middag innan? Inga problem! Kom gärna vid 18.00 så hinner ni äta i lugn och ro.

Datum / Tid

torsdag, 5 oktober 2023 kl: 19:30

Plats

VÄLLINGBY, OLearys Vällingby

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad