Menu

Gårdsfest På Kullen - Albin Lee Meldau

Blandat

VÄSE, Kullens Gård
fredag, 5 augusti 2022 kl:18:30

Sommarkväll. Intim spelning i ladan eller på gårdsplan. Hälsa på gårdens får. Ät magisk mat från Julins BBQ. Om du gillar hög mysfaktor – då är detta festivalen för dig! Välkomna ut på landet och till Kullens Gård, 25 minuter utanför Karlstad. Den första helgen i augusti fyller vi gården med livemusik, marknad och god mat.

• På scen
I år har vi den stora glädjen att få besök av Albin Lee Meldau och Linnea Henriksson, två av landets mest älskade artister.

• Mat och dryck
På gården står Värmlands bästa foodtruck, Julins Barbecue.
Texas BBQ – fast i Värmland. Brisket, pork belly, ribs, korv eller något vegetariskt. Drycken hittar ni i Kullens klassiska folkölsbar!

• Marknad
Vi bjuder in våra lokala favoriter när det gäller närproducerat mat, konst och annat kul.

Fredag
• 18.00 Dörrarna öppnar
• 18.30-19.15 Monte Nour
• 20.00-21.30 Albin Lee Meldau

Lördag
• 18.00 Dörrarna öppnar
• 18.30-19.30 Pernilla Andersson
• 20.00-21.30 Linnea Henriksson

Fredag 5/8 20:00 Albin Lee Meldau
Albin Lee Meldau har avancerat snabbt. Sedan han tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre har hans popularitet bara ökat. Med närmare 200 miljoner streams, flera utsålda turneer, stora radioframgångar och otaliga tv-framträdanden är han idag en av våra mest älskade artister.
Efter att 2020 släppt den svenskspråkiga skivan ”På svenska” tog Albin Lee Meldau avstamp i den svenska vistraditionen på ep:n ”Epistlar”. Resultatet blev en finstämd höjdpunkt, som kändes tidlöst klassisk redan vid den första genomlyssningen.

Lördag 6/8 20:00 Linnea Henriksson
Linnea Henriksson på efterlängtad Sommarturne 2022
Förbered er på en äkta käftsmäll till liveupplevelse - Linnea Henriksson åker på turne! I sommar ger hon sig ut med hela bandet och sina fantastiska låtar, både favoriterna vi kan utantill och nya låtar som ingen fått höra till dess.
Gåshud, glädje och en unik scennärvaro. Det är så vi känner Linnea Henriksson oavsett om hon rör oss till tårar i Så Mycket Bättre eller programleder Melodifestivalen. Under pandemin gav hon oss trösterika ”Det kommer en tid” och i sommar är den äntligen här. Med det är också Linnea tillbaka där hon själv kallar hemma – på scenen.

Läs mer om Kullens Gård på www.kullensgard.com

Det finns sittplatser till alla. Man får också ta med egen stol.

Dörrarna öppnar 18.00 och Albin kliver på scen 20.00-22.00
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Kullens Gård i Väse

Datum / Tid

fredag, 5 augusti 2022 kl: 18:30

Plats

VÄSE, Kullens Gård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad