Menu

Magikomik I Västervik

Blandat

VÄSTERVIK, Arenan, Västervik Resort
lördag, 5 november 2022 kl:18:00

Välkommen till en helkväll med Johan Ståhl och Ola Aurell i en festlig dinnershow med magi och humor och givetvis fantastisk tvårätters middag med Vilt-tema.
Middag & BarVästerviks Resorts Köksmästare serverar dig en fantastisk tvårättersmiddag på temat “HÖST & VILT”.
Förrätt:Kantarelltoast med kallrökt älgytterlår, krutonger och lingon.
VEG: Kantarelltoast med rökt tofu, krutonger och lingon.
Varmrätt:Dovhjortytterfile med mustig rödvinssås smaksatt med brynt smör, karamelliserad rökt sidfläsk och fondantpotatis.
VEG: Bakad rotselleri med brynt smör, gräddkokta bönor och rostad mandel.
Bordsvatten/lättöl, kaffe ingår.
Grupprabatt: Boka för 10 betala för 8!Bokningen är nu stängd. Har du missat att boka men väldigt gärna vill komma, hör av dig så kanske vi kan lösa det. info@eventolot.com
OBSViktigt att du meddelar veg./specialkost/allergier när du får frågan i biljettköpet.
Baren håller öppet innan, mellan och efter showens olika delar.Sluttid 22.00 är ca.tid. Vi håller öppet en stund efter showslut så att du kan umgås med ditt sällskap och avsluta kvällen i ditt eget tempo. Obemannad Garderob finns utan avgift
JOHAN STÅHLKvällens magiker har bl.a. 2 Magi-VM medaljer och en vinst i Talang 2021 på sin meritlista. Att få uppleva stark magi är en underbar upplevelse där naturlagarna tycks upphävas framför ögonen. I den här föreställningen får ni en interaktiv upplevelse med fingerfärdighetsmagi i fokus. Det är en trollkonstnär och hans publik, och det är magi på nära håll.
Vackra lögner är en magisk stund mellan Johan och er i publiken. Han visar några av sina starkaste magiska rutiner och berättar om varför hans liv blev som det blev. 
Nu kommer Johan till Västervik för att bjuda dig på en magisk upplevelse. Läs mer om Johan på vår hemsida. 

OLA AURELLDet är Ola som tar hand om er genom kvällen. Med humor, visor och galenskap guidar han er med trygg hand….Ola är prisbelönt som både vissångare och komiker. År 2012 inledde han en kärleksrelation till Västerviks visfestival, dit han sedan återvänt vart och vartannat år. Samtidigt inledde Västervik en kärleksrelation med Ola! Vid sidan av fem studioalbum har Ola hunnit med sådant som en humorshow om Thomas Quick, ett dubbelalbum om Christer Pettersson, ett kortspel om moralpanik samt showen Manlig frigörelse - historik och praktik. Han har kallats geni, han har kallats sjuk, och hans blandning av elegant svarvade texter, fniss och sparkar åt alla håll har numer en kultpublik över hela Skandinavien.

Företag, se hit! Vill du boka denna helkväll för ditt företag går det bra att boka mot faktura. Hör av er på info@eventolot.com för info och erbjudanden. 

Datum / Tid

lördag, 5 november 2022 kl: 18:00

Plats

VÄSTERVIK, Arenan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

899

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad