Menu

MUSIKAL RÖD: Sveket

Blandat

YSTAD, Sommarteaterns utomhusteater i Öja
torsdag, 25 juli 2024 kl:22:00

TEATERSKOLANPRODUKTION: 
Vad händer när en rad av lögner växer sig större och större? Ofta leder det till förräderi och hjärtesorg, och precis så kommer det att bli i denna musikal, där barnhemsbarnen står i centrum. Lowa bor med sin mamma och moster. Hon är mitt i sitt sommarlov och blir ofta påmind om att hon saknar vänner, saknar driv och saknar engagemang. Om hennes mamma bara kunde förstå, att livet inte alltid är lätt. Medan Lowa är hemma ensam, jobbar mamman och mostern på barnhemmet. Lowas mormor och morfar startade för många år sedan barnhemmet som då var en plats fylld av glädje och framgång. Men efter deras bortgång har allt förändrats.

Nu, under Lowas mammas och mosters styre, har barnhemmet förvandlats till en plats där misär råder. Pengarna styr allt, och för att spara in skyr de inte ens från att dra in på barnens lunch. Lowa upptäcker en dag att det finns barn i hennes egen ålder på barnhemmet. Plötsligt hittade hon drivet och engagemanget - hon beslutar sig för att besöka dem, ovetandes om att detta beslut kommer att förändra hennes liv.

I mötet med barnen på barnhemmet finner Lowa något hon aldrig haft förut: vänskap. Hon får också lära sig att det finns en historia bakom varje människa, ibland liten och ibland stor. Hon knyter an och hjälper sina nya vänner att se världen ur ett lite bättre perspektiv. Men dessa nyfunna band sätter henne på en farlig väg fylld av lögner. Ju mer hon försöker bli någon hon inte är, desto djupare trasslar hon in sig i något hon aldrig kommer kunna backa ifrån.

FÖRESTÄLLNINGEN
Föreställningen är ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus på 20 minuter.

TEATEROMRÅDET:
Det kommer att finnas kiosk med försäljning av dricka, godis och snacks. Vi kommer även att sälja vår populära merch såsom tröjor och dylikt med sommarteaterns logga på. Denna föreställningen har en paus på 20 minuter.

MEDVERKANDE
Zeb Månsson, Daniella Nilsson, Aron Möller, Klara Eriksson, Hilda Eriksson, Elsa Kjellberg, Elise Larsson, Signe Naxelius, Klara Wemnér

REGI & MANUS
Hannes Nilsson, Alicia Nilsson

Datum / Tid

torsdag, 25 juli 2024 kl: 22:00

Plats

YSTAD, Sommarteaterns utomhusteater i Öja

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 130kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad