Menu

TEATER FÖR ALLA: ASKUNGEN XTRA ALLT

Blandat

YSTAD, Sommarteaterns utomhusteater i Öja
torsdag, 30 maj 2024 kl:17:30

TEATERSKOLANPRODUKTION:
Välkomna till en magisk kväll där sagor och verklighet möts på ett oförutsägbart sätt! I vår föreställning möter vi den klassiska berättelsen om Askungen, vars öde är förutbestämt av hennes elaka styvsystrar. Men när hon får chansen att delta på balen förändras allt när hon möter sin prins. Men det är inte bara Askungen som bjuds in till denna spännande fest - till och med drottningen är angelägen om att hitta sin perfekta match och mössen i slottet visar sig vara mer än bara små gnagare, de kan både dansa och sjunga!

Det är inte bara kärlek och spänning som väntar oss ikväll. Fantomen på operan har fått nys om drottningens önskan och smider sina egna planer för att påverka händelsernas gång. Och när våra stjärnor äntrar scenen blir det en show att minnas - solo-uppträdanden med låtar från olika tider och genrer tar oss med på en resa genom musikhistorien.

Allt kan hända. Från oväntade möten till spektakulära överraskningar - det är en kväll där både sagor och verklighet blandas till en spännande och underhållande upplevelse. Håll i hatten! Det här är en föreställning där ingenting är förutsägbart och allt kan förändras!

FÖRESTÄLLNINGEN
Föreställningen är ca 1 timme och 30 minuter.

TEATEROMRÅDET:
Det kommer att finnas kiosk med försäljning av dricka, godis och snacks. Vi kommer även att sälja vår populära merch såsom tröjor och dylikt med sommarteaterns logga på. Denna föreställningen har ingen paus.

MEDVERKANDE
Anders Nilsson, William Rongemo, Erika Forsberg, Johannes Holstein-Krag, Tinna Ekholm, André Andersson, Benny Rosdahl, Anna-Lena Olsson, Louise Trydestam, Kristina Olsson, Markus Haagen, Annie Persson, Tomas Olsson, Jack Medin, Elis Andersson, Hugo Lind Thoor, Johan Svensson

REGI & MANUS
Carola Lind, Ken Sörensen

Datum / Tid

torsdag, 30 maj 2024 kl: 17:30

Plats

YSTAD, Sommarteaterns utomhusteater i Öja

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 95kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad