Menu

Marianne och Jag

Blandat

ÄLMHULT, Folkets Hus Älmhult
lördag, 2 november 2024 kl:15:00

Marianne och Jag - Marianne and I

In English: A fun and comical contemporary circus performance with speed and flair - and a secret. Children and families are offered a humorous experience and circus technique at a high level.

En lustfylld och komisk cirkusföreställning med fart och flärd - och en hemlighet. När föreställningen ska till att starta är det något som inte tycks gå som det ska. Vem ÄR den mystiska assistenten som utför dessa svindlande trick, och HUR kan hon uppenbara sig så fort?
I denna samtida cirkusföreställning bjuds barn och familj på en humoristisk upplevelse och cirkusteknik på hög nivå. Publiken dras med i Linns försök att förstå vad det egentligen är som händer, och får följa karaktärerna när de stöter och blöter på varandra. Kommer de att hitta ett sätt att samexistera och vara sig själva?
Både bakom föreställningen och på scen står tre systrar: storasyster Linn och tvillingarna Karin och Hedvig - samtliga med gedigen bakgrund och utbildning inom samtida cirkus i såväl Sverige som på den internationella arenan.
Utvecklingen av föreställningen har genomförts med stöd från Vara Konserthus, Konstnärsnämnden, Region Östergötland, Norrköpings Kommun, Riksteatern, NyCirkus Öst.
Medverkande
Linn Brodén
Hedvig Brodén
Karin Brodén
Konstnärligt team
Regissör: Niki McCretton
Idé och Koncept: Linn Brodén
Scenograf & Kostym: Marie Moberg
Cirkuskonstruktör: Mattias Lindström
Scenkonstruktion: Tom Richmond
Ljusdesign: Tom Richmond
Producent: Apocalyptic Circus
Popcorn och dricka ingår i biljetten!

Datum / Tid

lördag, 2 november 2024 kl: 15:00

Plats

ÄLMHULT, Folkets Hus Älmhult

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad