Menu

Stiko Per Larsson - Biografen, Älvdalen

Blandat

ÄLVDALEN, Biografen, Älvdalen
fredag, 9 februari 2024 kl:20:00

Stiko kommer äntligen till Älvdalen!
Den Leksandsbördige artisten Stiko Per Larsson har under över ett decennium presenterat sig för den skandinaviska publiken i flera omgångar. Genom medverkan i Melodifestivalen, programvärd för SVT:s Midsommarfirande och inte minst sina uppmärksammade vandringsturnéer till fots mellan 2007 och 2018. En konsert med Stiko är en resa mellan alla sorters känslor, genom hans sånger och historieberättande.
Stiko är aktuell med sitt åttonde studioalbum. ”Kantbollar och ufon” släpptes 8 september 2023 och sätter en ny ton i Stikos konstnärskap.
Recension ur magasinet HYMN, november 2023 
"Det är tvära kast mellan skratt och gråt, högt och lågt. Hypnotiskt vemod och medryckande glöd. En människa rakt upp och ner med alla sina mångbottnade nyanser och motsägelsefullheter. Två timmar sprängfyllda av brinnande berättelser och glödande melodier. En happening kantad av gemytlig allsång och oväntade låtval. 
Stiko avslutar med en sista fundering över livet och universums uppbyggnad med den livsfilosofiska ”När du inte längre hör mig”. Rösten rosslar till så det knyter sig i min mage och när jag åter kliver ut i det tunga höstmörkret är jag övertygad om att jag kommer bära med mig den här kvällen länge." 

Datum / Tid

fredag, 9 februari 2024 kl: 20:00

Plats

ÄLVDALEN, Biografen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad